Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Fenestran ovet sisustavat uusia hotelleja

Pilgrim Oy

Fenestran ovet sisustavat uusia hotelleja

Tiedote.
Julkaistu: 22.03.2011 klo 10:00
Julkaisija: Pilgrim Oy

Fenestra toimittaa tänä keväänä satoja sisäovia Holiday Club Saimaahan ja Helsinki Congress Paasitorniin. Erikoiskohteiden tuotteet suunnitellaan alusta asti yhteistyössä, rakennusliikkeen, arkkitehtien ja rakennuttajan kanssa.

Helsingin Siltasaaressa sijaitseva 1908 valmistunut Karl Lindahlin suunnittelema Paasitorni on kulttuurihistoriallisesti merkittävä kohde, jota saneerataan nyt hotelliksi. Skanska Oy:n kohteeseen rakennetaan myös uutta osaa. Uuden ja vanhan yhdistäminen vaatii erityishuomiota valmistajalta heti suunnittelusta alkaen.

– Hotellikohteiden ovilta vaaditaan tyypillisesti tiettyjä äänieristävyys- ja paloluokkia. Meidän valikoimastamme löytyy myös sopivia pintoja, kuten jalopuuta ja eri värisävyjä, Fenestran projektipäällikkö Mauri Pollari kertoo.

Fenestran Alavuden tehtaalla tehdään sisäovet myös Lappeenrannan Holiday Club Saimaa -kylpylähotelliin. Pohjoismaiden suurin matkailu- ja elämyskeskus avaa ovensa syksyllä 2011. Kohteeseen tulee yhteensä 221 hotellihuonetta ja useita julkisia tiloja, joihin asennetaan Fenestran kotimaiset puuovet. Kohdetta rakentaa SRV Oy. 

– Suurten erikoiskohteiden haaste on pystyä valmistamaan teollisesti arkkitehtien suunnittelemia tuotteita, viranomaismääräykset huomioon ottaen, Pollari summaa.

 

Lisätietoja:
Fenestra Oy
Mauri Pollari
Projektipäällikkö
p. 050 312 40000

Liitetiedostot

Fenestra Oy - parempaa palvelua Fenestra palvelee paremmin tarjoamalla asiakkaan tarpeen mukaisia ovi- ja ikkunaratkaisuja. Korkeatasoinen palvelu perustuu luotettavaan toimintaan aina suunnittelusta asennukseen. Yhtiö toimittaa vuosikymmenten kokemuksella ratkaisuja henkilöasiakkaille, rakennusliikkeille, kerrostalosaneeraukseen, talotehtaille, jälleenmyyjille ja vientiin. Fenestra valmistaa vuosittain noin 220 000 ikkunayksikköä ja noin 300 000 ovea. Liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 700. Fenestran tuotantolaitokset sijaitsevat Forssassa, Kuopiossa, Viitasaarella, Alavudella, Posiolla ja Tallinnassa. Seitsemän myyntikonttoria palvelee koko Suomen alueella.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs