Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Etera ja Hartela rakentavat myymäläkiinteistön Turkuun

Etera

Etera ja Hartela rakentavat myymäläkiinteistön Turkuun

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2014 klo 10:10
Julkaisija: Etera

Eläkevakuutusyhtiö Etera ja Hartela Oy rakentavat myymäläkiinteistön Turkuun. Kiinteistö tulee lähes kokonaan XXL Sports & Outdoor Oy:n käyttöön.

Kiinteistö rakentuu kauppakeskus Skanssin yhteyteen. Skanssi sijaitsee Turku-Helsinki-moottoritien varrella Turun keskusta-alueen kaakkoispuolella. Myymäläkiinteistön rakentaja on Hartela Oy, ja kiinteistö tulee Eteran omistukseen.

Kiinteistön vuokrattava pinta-ala on noin 4 100 m2. Kiinteistö tulee lähes kokonaan urheiluliike XXL Sports & Outdoor Oy:n käyttöön. Rakentaminen alkaa syyskuussa 2014, ja myymälä valmistuu loppukeväällä 2015.

Houkutteleva sijainti kauppakeskus Skanssin yhteydessä

”Myymäläkiinteistö sijoittuu osaksi Skanssin kauppakeskusta. Skanssi on vilkas kauppakeskus, joten näemme paikan houkuttelevana”, Eteran kiinteistöjohtaja Timo Sotavalta sanoo.

”Hartela on tunnettu vahvana kaupan rakentamisen osaajana Turun alueella. Olemme iloisia, että XXL:n laajentuessa markkina-alueellemme, pääsemme toteuttamaan liikerakennusinvestointia myös Skanssiin”, Hartelan toimitusjohtaja Hanna Kolehmainen sanoo.

”Olemme etsineet Turun itäpuolelta hyvää liikepaikkaa jo Suomeen lanseerauksen valmisteluista lähtien. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että olemme nyt löytäneet erinomaisen liiketilan Skanssin alueelta. Luotamme kauppakeskus Skanssin vetovoimaan, ja sijoittumalla kauppakeskuksen yhteyteen kauppapaikka vahvistuu entisestään. Uskomme, että konseptimme tulee olemaan houkutteleva myös Turun kauppa-alueella ja toivomme, että projekti etenee suunnitelmien mukaisesti. Tämä voi mahdollistaa ensimmäisen XXL-tavaratalon avaamisen Turussa vielä ennen ensi kesää”, XXL:n toimitusjohtaja Toni Stigzelius kertoo. 

Lisätiedot

Timo Sotavalta, kiinteistöjohtaja, Etera, p. 040 732 5577, timo.sotavalta@etera.fi 
Hanna Kolehmainen, toimitusjohtaja, Hartela Oy, p. 040 549 4211, hanna.kolehmainen@hartela.fi
Toni Stigzelius, toimitusjohtaja, XXL Sports & Outdoor Oy, 040 181 6906, toni@xxl.fi

Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera huolehtii työntekijöiden ja yrittäjien eläketurvasta ja edistää työhyvinvointia. Eläkkeitä Etera maksaa yli miljardi euroa vuodessa 145 000 eläkkeensaajalle. Eläkevaroja turvaavia sijoituksia Eteralla on noin 5,7 miljardia euroa. Etera on yksi Suomen suurimmista kiinteistösijoittajista lähes miljardin euron kiinteistösijoituksillaan. Lue lisää osoitteesta www.etera.fi

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs