Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Espoon Painiitty jatkaa kasvuaan – rakenteilla uusia rivitaloasuntoja

TA-Yhtiöt

Espoon Painiitty jatkaa kasvuaan – rakenteilla uusia rivitaloasuntoja

Tiedote.
Julkaistu: 08.03.2016 klo 09:00
Julkaisija: TA-Yhtiöt

TA-Yhtiöt rakennuttaa uusia rivitaloasuntoja Painiityn kehittyvälle asuinalueelle Espooseen. Painiitty sijaitsee lähellä Helsingin rajaa, Espoon Lintuvaaran ja Helsingin Konalan välissä. Pien- ja kerrostaloista koostuvalla asuinalueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja luonto lähellä.

Pikkulotankuja 3 muodostuu viidestä kaksitasoisesta rivitalosta, joihin tulee yhteensä 22 asumisoikeusasuntoa. Asunnot ovat tilavia kolmioita ja neliöitä, joissa on omat terassit ja parvekkeet. Vehreä piha-alue tarjoaa hyvät puitteet lasten leikeille ja oleskelulle.

Alue sijaitsee hyvällä paikalla, sillä lähellä ovat niin Leppävaaran kuin Konalan palvelut. Painiityssä on oma päiväkoti ja lähimmät ala- ja yläkoulu sijaitsevat Lintuvaarassa alle kilometrin päässä. Leppävaaran juna-asemalta pääsee esimerkiksi Helsingin keskustaan junalla noin vartissa. Myös omalla autolla pääsee hyvin läheiselle Kehä I:lle ja Painiitystä on bussiyhteyksiä esimerkiksi Leppävaaraan.

Haku asumisoikeusasuntoihin on käynnissä ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 16.3.2016 saakka. Asuntojen arvioitu valmistuminen on 31.1.2017.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Hannele Vainio, TA-Yhtiöt, p. 040 722 4344, hannele.vainio@ta.fi

Liitetiedostot

 
TA-Yhtiöt on valtakunnallinen asuntojen omistaja ja rakennuttaja, jolla on omistuksessaan tällä hetkellä noin 15 000 asuntoa. TA-Yhtiöiden asunnot ovat pääosin vuokra- ja asumisoikeusasuntoja. Yhtiö on toteuttanut viime vuosina vuosittain noin 1000 – 1400 uutta asuntoa pääkaupunkiseudulle ja muihin Suomen kasvukeskuksiin. Espoon päätoimipisteen lisäksi TA-Yhtiöillä on toimipisteet Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Kittilässä.

www.ta.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs