Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » EROTINMARKKINAT MENEVÄT SUOMESSA UUSJAKOON – ACO Nordicille liiketoiminnan oston myötä markkinoiden laajin ja monipuolisin tarjonta Suomessa

ACO Nordic Oy

EROTINMARKKINAT MENEVÄT SUOMESSA UUSJAKOON – ACO Nordicille liiketoiminnan oston myötä markkinoiden laajin ja monipuolisin tarjonta Suomessa

Julkaistu: 12.11.2010 klo 08:37
Julkaisija: ACO Nordic Oy

ACO Nordic Oy on vahvistanut asemaansa erotinmarkkinoilla, kun sen emoyhtiö ACO Nordic AS osti Ekopinta Oy:n koko liiketoiminnan. Kaupan myötä ACOlla on tarjota Suomen markkinoiden monipuolisin erotinvalikoima. ACOn betonisista öljyn-, hiekan- ja rasvanerottimista on jo nyt vuosien hyvät kokemukset Suomenkin markkinoilla. ACO erotintuotevalikoima laajenee nyt PE-HD- ja lujitemuovierottimiin. ACO Nordic Oy tavoittelee Suomen erotinmarkkinoista huomattavaa osuutta lähivuosina. Liiketoiminta siirtyy ACO Nordic AS:lle 1.12.2010.

EROTINMARKKINAT MENEVÄT SUOMESSA UUSJAKOON                                                                                   ACO Nordicille liiketoiminnan oston myötä markkinoiden laajin ja monipuolisin tarjonta Suomessa

ACO Nordic Oy on vahvistanut asemaansa erotinmarkkinoilla, kun sen emoyhtiö ACO Nordic AS osti Ekopinta Oy:n koko liiketoiminnan. Kaupan myötä ACOlla on tarjota Suomen markkinoiden monipuolisin erotinvalikoima. ACOn betonisista öljyn-, hiekan- ja rasvanerottimista on jo nyt vuosien hyvät kokemukset Suomenkin markkinoilla. ACO erotintuotevalikoima laajenee nyt PE-HD- ja lujitemuovierottimiin. ACO Nordic Oy tavoittelee Suomen erotinmarkkinoista huomattavaa osuutta lähivuosina. Liiketoiminta siirtyy ACO Nordic AS:lle 1.12.2010.

Hallitsemattomat sade- ja valumavedet aiheuttavat vuosittain mittavia vahinkoja kiinteistöille.
–  Hulevedet sisältävät epäpuhtauksia ja ympäristömyrkkyjä, kuten raskasmetalleja, PCB-yhdisteitä, öljyä, ravinteita ja kiintoainesta. Siksi niiden ei voi antaa valua hallitsemattomasti ympäristöön. Erottimet ovat tärkeä osa toimivaa hulevesijärjestelmää, ACO Nordic Oy:n toimitusjohtaja Niklas Helminen perustelee yrityskaupan tärkeyttä yhtiölle.

ACO hulevesijärjestelmien sekä erottimien tuotevalikoima laajenee
Kaupan myötä ACOlla on tarjota veden käsittelyyn markkinoiden monipuolisimmat vaihtoehdot.
ACOn betoni- ja PE-HD-erottimet sekä Ekopinnan lujitemuovierottimet muodostavat ACOn erotintuotevalikoiman. ACOlla on tämän jälkeen linjakuivatuskourujen lisäksi myös kaivopaketit sadevesien keräilyyn. ACOn tuotevalikoima laajenee täten merkittävästi. Maahan asennettavien rasvanerottimien tuotevalikoima laajenee käsittämään betonierottimien lisäksi myös PE-HD- ja lujitemuovierottimet. Rasvanerottimien sisäasennusmalleista valikoimassa on PE-HD- ja RST-erottimien lisäksi myös lujitemuovierottimet.

–ACOlla on nyt tarjota markkinoiden monipuolisimmat vaihtoehdot sadevesien käsittelyyn. Ylivertaisten linjakuivatuskourujen lisäksi ACOlla on nyt myös tarjota pistekuivatusjärjestelmiä, sekä täydellinen erotinvalikoima. Nämä tukevat kasvustrategiaamme Suomen markkinoilla, Niklas Helminen kertoo kaupan merkityksestä.

ACO Nordic Oy:n merkittäviä betonierotinkohteita ovat mm. Hangon, Porin ja Kotkan satamat, Malmin lentokenttä, asvalttiasemat Tuusulassa ja Lohjalla, Onnisen teräslogistiikkakeskus Hattulassa, Fortum Espoossa ja ABC-liikenneasemat eri puolella Suomea. Ekopinnan referenssikohteita ovat mm. Kerca logistiikkakeskus, UPM-Kymmene Rauma, Olkiluodon voimalaitos sekä lukuisia liikekeskuksia ja lentokenttiä ympäri Suomea.

Ekopinnan erotintuotteiden myynti siirtyy ACO Nordic Oy:lle
Ekopinta jatkaa lujitemuovituotteiden valmistus- ja kehitystyötä Asikkalassa. Erotintuotteiden myynti siirtyy ACO Nordic Oy:lle Espooseen, kaikkien muiden tuotteiden myynti jää edelleen Ekopinta Oy:lle. Ekopinnan toiminta jatkuu ennallaan, eikä esimerkiksi asiakassopimuksiin tule mitään muutoksia.

– Ekopinnan toimintaa ja tuotantoa on kehitetty vuosikymmenien ajan tähtäimenä laajemmat markkinat. ACO Nordicin maailmanlaajuisten verkostojen kautta, tämä on nyt mahdollista, toteaa Ekopinta Oy:n toimitusjohtaja Matti Kainulainen.


Lisätietoja: Toimitusjohtaja Niklas Helminen, puh. 050 531 8633, niklas.helminen@aco-nordic.fi
www.aco-nordic.fi

ACO Nordic on osa maailmanlaajuista, Saksassa vuonna 1946 perustettua ACO-konsernia, johon kuuluu 40 itsenäistä yhtiötä ympäri maailman. ACOn tuotteita valmistetaan 31 tuotantolaitoksessa 13 eri maassa. Taustalla on perheyritys, jolle muutkin arvot kuin taloudellinen tuotto ovat tärkeitä. Näitä ovat esimerkiksi toiminta paremman ympäristön ja huomisen puolesta. Toiminta Suomessa on alkanut vuonna 1989 Plastmo-Sadevesijärjestelmien sekä valokatteiden myynnillä. Aco nimellä on toimittu Suomessa vuodesta 2004 lähtien. Sitä ennen yritys tunnettiin Plastmo Oy:nä. Tänä päivän ACO tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman innovatiivisia, laadukkaita ja yhteensopivia rakennusalan tuotteita. Esteettisyys kuuluu hyvään arkkitehtuuriin ja siksi myös ACOn tuotteet ovat sopusoinnussa ympäristön kanssa.

Ekopinta Oy sijaitsee Asikkalan Vesivehmaalla, se suunnittelee ja valmistaa erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvia maanalaisia ja maanpäällisiä lujitemuovisäiliöitä. Vakiotuotteisiin kuuluu kattava valikoima öljyn-, rasvan- ja hiekanerottimia, lattiakaivoerottimia, erilaisia kaivoja ja säiliöitä. Yritys on perustettu vuonna 1995 ja se työllistää tänä päivänä 15 henkilöä. Yrityksellä on 20 vuoden kokemus lujitemuovituotteiden tuotekehityksestä ja valmistamisesta. Ekopinnan toiminta-alueena on myös Baltia. Ekopinnalla on tällä hetkellä noin 15 prosentin markkinaosuus erottimista. Yrityksen liikevaihto vuonna 2009 oli 2 miljoonaa euroa. www.ekopinta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs