Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » EMC TALOTEKNIIKKA SUOMI OY:N POHJOIS-SUOMEN TOIMINNASSA PUHALTAVAT UUDET TUULET

EMC Talotekniikka

EMC TALOTEKNIIKKA SUOMI OY:N POHJOIS-SUOMEN TOIMINNASSA PUHALTAVAT UUDET TUULET

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2012 klo 11:34
Julkaisija: EMC Talotekniikka


EMC Talotekniikka Suomi Oy:n Pohjois-Suomen liiketoiminnat jaetaan 1.1.2013 alkaen viiteen tulosyksikköön ja tukipalveluihin. Tavoitteena on tehostaa liiketoimintojen tulosyksiköiden palvelutarjontaa asiakkailta saatujen toiveitten mukaisesti sekä vastaamaan alueen nopeasti kehittynyttä tilauskantaa. Pohjois-Suomen uudeksi aluejohtajaksi on nimitetty Kari Jussila 1.11.2012 alkaen.

Insinööri Kari Jussila nimitettiin 12.4.2012 EMC Talotekniikka Suomi Oy:n Pohjois-Suomen tekniset palvelut -yksikön johtajaksi. Kari Jussila toimi aiemmin Are Oy:n Kiinteistöpalveluiden Pohjois-Suomen aluejohtajana. Jussila raportoi konsernin toimitusjohtaja Kimmo Liukkoselle ja kuuluu konsernin johtoryhmään. Aikaisempi aluejohtaja Harri Tähtinen on nimitetty myyntijohtajaksi vastuullaan myynti ja asiakassuhteet Pohjois-Suomen alueella.

- Uskomme tämän rakennemuutoksen tarjoavan entistä tehokkaamman toimintamallin, joka vastaa nykyistä vieläkin paremmin alueen asiakastarpeisiin, kuvailee Pohjois-Suomen kehittämistyötä EMC Talotekniikka Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen.

Uudet tulosyksiköt liiketoiminnoittain 1.1.2013 alkaen

EMC Talotekniikka Suomi Oy Pohjois-Suomen liiketoimintojen tulosyksiköt ja niiden vastuuhenkilöt ovat seuraavat:
•    Sähköurakointi, Oulu, Pekka Kylmänen
•    Sähköurakointi, Tornio, Veikko Karppinen
•    Sähköurakointi, Rovaniemi, Asko Petäjäjärvi
•    LVI-Urakointi, Markku Ukkola
•    Tekniset Palvelut, Kari Jussila (oto)

Lisätietoja: Kimmo Liukkonen, toimitusjohtaja, EMC Talotekniikka Oy, puh. 050 911 2448, www.emctalotekniikka.fi

Liitetiedostot

EMC Talotekniikka Oy on monipuolisia talotekniikan palveluja tuottava valtakunnallinen konserni. Se muodostui vuonna 2007, kun merkittäviä alueellisia yhtiöitä liitettiin yhteen. Niistä vanhimmat on perustettu 1925.
Yrityksen liikevaihto vuonna 2011 oli 72 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 500. Osaaminen muodostuu neljästä liiketoimintayksiköstä, jotka ovat talotekniikka, linjasaneeraus ja korjausrakentaminen, tekniset palvelut sekä asiantuntijapalvelut ja tuotteet. Konserniyhtiöiden palkittuja innovaatioita vuonna 2009 olivat esivalmisteratkaisut Tee Parannus -ohjelmassa sekä Vuoden putkiremonttikisan voitto. www.emctalotekniikka.fi


EMCn talotekniikka-liiketoiminta tarjoaa luotettavan ja vastuullisen yhteistyökumppanin, kun halutaan parantaa kiinteistön energiankulutuksen hallintaa tai muuten rakentaa ja kehittää toimintaympäristön laatua ja tehokkuutta. Talotekniikan KVR-projektit, LV-, IV- ja sähköprojektit, turva- ja telejärjestelmät sekä liike- ja toimistotilojen ja teollisuuskiinteistöjen talotekninen korjausrakentaminen toteutetaan tehokkaasti ja laadukkaasti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs