Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » EMC TALOTEKNIIKKA HANKKI YRITYSOSTOLLA TALOTEKNIIKAN PROJEKTINJOHTO-OSAAMISTA

EMC Talotekniikka

EMC TALOTEKNIIKKA HANKKI YRITYSOSTOLLA TALOTEKNIIKAN PROJEKTINJOHTO-OSAAMISTA

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2011 klo 09:00
Julkaisija: EMC Talotekniikka

Vaativiin LVIS-urakoihin, linjasaneerauksiin ja tekniseen huoltoon erikoistunut EMC Talotekniikka Oy on ostanut TalPro Oy:n. Kauppa tukee osaltaan yrityksen kasvustrategiaa ja mahdollistaa uusien toimintamallien käyttöönoton valtakunnallisesti vaativille liike- ja kauppapaikka-asiakkaille sekä julkiselle sektorille. TalPro Oy muodostaa EMC Talotekniikka Oy:ön oman liiketoiminta-alueen.

EMC Talotekniikka Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen pitää toteutunutta yrityskauppaa merkittävänä, sillä näin yritykseen saadaan uudenlaista osaamista ja voidaan perustaa aivan uusi liiketoiminta-alue.

TalPro Oy on erikoistunut talotekniikan projektinjohtopalveluihin, rakennuttamiseen ja taloteknisiin valvontoihin. Lisäksi TalPro:n erikoisosaamista on taloteknisten järjestelmien kustannusmäärittely jo hankeselvitysvaiheessa. TalPro:n toimintamalli edesauttaa tilaajille hankkeiden hallitun läpiviennin investointi- ja elinkaarikustannustehokkaasti.

- Olemme toteuttaneet lukuisia hankkeita. Niistä projektinjohtopalveluiden haastavimpia kohteita ovat esimerkiksi keväällä valmistunut Kauppakeskus Forum sekä meneillään olevat KOy Jyväskylän Kauppakulma ja Vähälän logistiikkakeskus, jossa on mm. mittava maalämpöjärjestelmä yhdistettynä CO2-järjestelmään. Hankkeiden laajuus on yhteensä noin 77 000 m2. Talotekniikan valvontakohteita meillä on meneillään noin 80 000 brm2:n verran, kertoo TalPro:n toimitusjohtaja Antti Saari.

TalPro Oy on perustettu vuonna 2008 ja sen palveluksessa on 6 henkilöä. Yritys toimii Jyväskylän lisäksi Tampereella ja Lappeenrannassa. Vuonna 2010 yrityksen liikevaihto oli 0,3 miljoonaa euroa.

Itsenäisenä yrityksenä jatkavan TalPro Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Antti Saari. Myös muu henkilökunta jatkaa tehtävissään.

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Antti Saari, TalPro Oy, puh. 040 843 7823, antti.saari@talpro.fi

talotekniikkapäällikkö Mikko Sahikallio, TalPro Oy, puh. 050 569 4856, mikko.sahikallio@talpro.fi

toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen, EMC Talotekniikka Oy, puh. 050 911 2448

kimmo.liukkonen@emctalotekniikka.fi

EMC Talotekniikka Oy on monipuolisia talotekniikan palveluja tuottava valtakunnallinen konserni. Se muodostui vuonna 2007, kun merkittäviä alueellisia yhtiöitä liitettiin yhteen. Niistä vanhimmat on perustettu 1925. Yrityksen liikevaihto vuonna 2010 oli 50 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 330. Osaaminen muodostuu neljästä liiketoimintayksiköstä, jotka ovat talotekniikka, linjasaneeraus ja korjausrakentaminen, tekniset palvelut sekä tuotteet ja esivalmisteet. Konserniyhtiöiden palkittuja innovaatioita vuonna 2009 olivat esivalmisteratkaisut Tee Parannus -ohjelmassa sekä Vuoden putkiremonttikisan voitto. www.emctalotekniikka.fi EMCn talotekniikka-liiketoiminta tarjoaa luotettavan ja vastuullisen yhteistyökumppanin, kun halutaan parantaa kiinteistön energiankulutuksen hallintaa tai muuten rakentaa ja kehittää toimintaympäristön laatua ja tehokkuutta. Talotekniikan KVR-projektit, LV-, IV- ja sähköprojektit, turva- ja telejärjestelmät sekä liike- ja toimistotilojen ja teollisuuskiinteistöjen talotekninen korjausrakentaminen toteutetaan tehokkaasti ja laadukkaasti. TalPro Oy on talotekniikan projektinjohtomallien riippumaton edelläkävijä. TalPro on perustettu vuonna 2008. Yrityksen liikevaihto vuonna 2010 oli 0,3 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 6. Toimintaa TalProlla on Jyväskylän lisäksi vuodesta 2011 alkaen Tampereella ja Lappeenrannassa. TalPro Oy:n merkittäviä kohteita: - Kauppakeskus Forum, Jyväskylä, projektinjohtopalvelu n. 22 000m2 - Vähälä terminaali, Vaajakoski, projektinjohtopalvelu n. 13 000m2 - Serverisali, Vaajakoski, projektinjohtorakennuttaminen n. 1 000 m2 - KOy Jyväskylän Kauppakulma, projektinjohtopalvelu n. 42 000m2 - Kuntoutumis- ja liikuntasäätiö Peurunka, rakennusvaihe-5, projektinjohtopalvelu n. 7 700 m2 - Talotekniikan valvonnat, n. 80 000 brm2

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs