Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » EMC Talotekniikalta sähkö- ja teletekniikka sekä rakennusautomaatio Clarion Hotel Helsinkiin

EMC Talotekniikka

EMC Talotekniikalta sähkö- ja teletekniikka sekä rakennusautomaatio Clarion Hotel Helsinkiin

Tiedote.
Julkaistu: 08.05.2015 klo 13:30
Julkaisija: EMC Talotekniikka

EMC Talotekniikka vastaa uuden Clarion Hotel Helsingin ja kongressikeskuksen sähkö- ja teletekniikan sekä rakennusautomaation suunnittelusta ja toteutuksesta.

Kokonaisuudessaan projekti koostuu lähes 17 000 neliömetrin suuruisesta uudesta hotellirakennuksesta ja yli 8000 neliömetrin kokoisesta vanhan makasiinirakennuksen muuttamisesta kongressikeskukseksi. Hotelliin rakennetaan 427 huonetta 16 kerrokseen.

– EMC Talotekniikka on toteuttanut aiemmin sähköistä talotekniikkaa muun muassa Hotel Indigo Helsinki Boulevardiin, eduskuntataloon ja Suomen kansallisoopperaan. EMC Talotekniikan vahvat referenssit ratkaisivat, kertoo pääurakoitsija Hent Ab:n projektipäällikkö Per-Olav Bjørkås.

Clarion Hotel Helsingin rakennustyöt alkavat kevään 2015 aikana ja hanke valmistuu syksyllä 2016.

­– Hanke on erittäin vaativa nopean aikataulun ja suojellun makasiinirakennuksen asettamien vaatimuksien vuoksi, toteaa EMC Talotekniikka Oy:n toimitusjohtaja Teemu Hausen.

Clarion kuuluu Nordic Choice Hotels -yritykseen, jolla on yhteensä 164 hotellia Pohjoismaissa ja Baltiassa. Rakennushankkeen taustalla on norjalainen AB Invest AS -yhtiö ja kohteen pääurakoitsijana toimii Hent Ab.

Lisätiedot:

Teemu Hausen, toimitusjohtaja
EMC Talotekniikka Oy
050 385 3321
Teemu.Hausen(a)emctalotekniikka.fi

Per-Olav Bjørkås, projektipäällikkö
Hent Ab
+47 957 37 813
per-olav.bjorkas(a)hent.no

EMC Talotekniikka on erikoistunut monipuolisiin talotekniikan palveluihin kuten rakennusautomaatiojärjestelmiin, sähkö-, LVI- ja teleteknologiaan, linjasaneerauksiin ja korjausrakentamiseen sekä teknisiin palveluihin.  Yhtiö on osa kansainvälistä Royal Imtech -konsernia. Vuonna 2014 liikevaihtomme oli 82 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 400 henkilöä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs