Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » EMATOR ON JÄLLEEN PARAS PUTKIREMONTOIJA

EMC Talotekniikka

EMATOR ON JÄLLEEN PARAS PUTKIREMONTOIJA

Tiedote.
Julkaistu: 11.09.2012 klo 13:36
Julkaisija: EMC Talotekniikka

EMC Emator Oy on Isännöintiliiton vuoden 2012 putkibarometrin mukaan entistäkin selkeämmin Suomen paras putkiremontoija. Yritys sai sekä parhaan yleisarvosanan että nousi ykköseksi jokaisessa kolmessa mitatussa tekijässä. Lähes kaikissa arvioinneissa keskiarvo myös nousi viime vuodesta lähennellen neljää asteikolla 1-5.


EMC Ematorin tuoreessa putkibarometrissa saama ykkössijaan oikeuttava yleisarvona kipusi aavistuksen viime vuotta korkeammalle ollen nyt 3,74.


Parhaat pisteet (3,89) yritys sai tuotteiden teknisestä laadusta. Siinä parannus viime vuoteen on myös merkittävin. Suurin ero kilpailijoihin nähden syntyi palvelun laadussa, jossa Ematorin saama keskiarvo oli 3,79, kun se toiseksi parhaalla jäi 3,43:een ja heikoimmalla alle kolmeen. Kustannusten ennakoitavuudessakin EMC Emator selvisi selkeästi parhaiten lähes viime vuoden tasoisesti 3,70 keskiarvolla. Selkeästi muita enemmän EMC Ematorille annettiin kaikissa arvioissa erinomaisia arvosanoja.


Laadukkaasti yli 30 vuotta
EMC Emator on tehnyt putkiremontteja yli 30 vuotta. Tänä aikana on kertynyt jo yli sata korkealaatuisesti saneerattua kohdetta, joissa on tuhansia laadukkaasti toteutettuja huoneistoja.

– Olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä putkibarometrin tuloksiin. Meidän tapamme tehdä putkiremontteja korostaa nopeutta ja asiakasystävällisyyttä. On hienoa, että olemme pystyneet nostamaan korkeaa laatuamme entisestään ja nousseet näin ylivoimaisesti huipulle, toteaa toimialajohtaja Juha Silovaara EMC Ematorista.

Onnistumista kuvaa Silovaaran mielestä mainiosti yhden vastaajan vapaa kommentti: ”Hoitavat hienosti asukkaiden tiedottamisen ja ottavat asukkaat huomioon päivittäisissä toimissa. Työn laatu hyvää ja toiminta ennakoitavaa. Ei yllätyksiä laskutuksessa.”
Korkeiden arvosanojen lisäksi barometri kertoo Silovaaran mielestä EMC Ematorin kohdalla vahvasti todellisuudesta, ei tyhjistä mielikuvista.


– Barometrin mukaan yrityksemme valtakunnallinen tunnettavuus ei ole kovin hyvä, vaikka onkin noussut jonkin verran viime vuodesta. Yhtiömme ei ole koskaan ollut vahva mainostaja. Niinpä niillä, jotka ovat toimintaamme arvioineet, täytyy olla meistä todellista kokemusta.
Isännöintiliiton putkibarometriin vastasi 269 isännöitsijää vuodenvaihteessa 2011-2012.

EMC Ematorin arvokiinteistöjen korjausrakentamisen ja linjasaneerauksen käynnissä olevia referenssikohteita 2010-2012:

Käynnissä olevat kohteet:
As. Oy Lähderanta, Lähderanta 2, 4, 6 ja 8, Espoo
As. Oy Särkiniementie 12, Helsinki
As. Oy Hauho, Hauhontie 4,6 ja 8, Helsinki
As. Oy Franzeninkatu 1, Helsinki
As Oy Wallininkatu 10, Helsinki
As Oy Malmila, Malminkatu, Helsinki
As Oy Säästökenno, Kastelholmantie 4 ja 3, Helsinki
As Oy Vuorimiehenkatu 21, Helsinki
As Oy Haukisalo, Espoo
As Oy Käärtipolku 4, Helsinki
As Oy Kauppakatu 6, Jyväskylä
As Oy Gummeruksenkatu 11, Jyväskylä
As Oy Gycnauksenkatu 4, Jyväskylä
As Oy Etelärinne, Jyväskylä
As Oy Yliopistonkatu 4,Jyväskylä

Valmistuneet kohteet 2012-2011:
As. Oy Franzeninkatu 1, Helsinki
As Oy Neulapadontie 4, Helsinki
As Oy Vatakuja 1, Helsinki
As. Oy Riddarborg – arvokiinteistö Kruunuhaassa, Helsinki
As. Oy Fredrikinkatu 58, Helsinki                                                                                                                       As. Oy Ornamo, Oksasenkatu 4 b, Helsinki
As. Oy Kirstintalo, Helsinki
As. Oy Lähderanta, Lähderanta 3 ja 11, Espoo
As. Oy Mäntyhovi, Ahvenevä 1, Espoo
As Oy Lounaskulma
As. Oy Minna Canthin katu 18, Jyväskylä
As. Oy Voionmaankatu 13, Jyväskylä

Lisätiedot:
Toimialajohtaja Juha Silovaara, puh. 0400 801 272, juha.silovaara@emctalotekniikka.fi
EMC Emator Oy, Hankasuontie 9, 00390 Helsinki

 

EMC Emator Oy on osa EMC Talotekniikka Oy:tä, joka on monipuolisia talotekniikan palveluja tuottava valtakunnallinen konserni. Se muodostui vuonna 2007, kun merkittäviä alueellisia yhtiöitä liitettiin yhteen. Niistä vanhimmat on perustettu 1925.
EMC Emator Oy on vuonna 1982 perustettu niin arvokiinteistöjen korjausrakentamiseen kuin asuntojen linjasaneeraustoimintaan erikoistunut yritys. Yritys toimii koko maassa, toimipisteet ovat Helsingin Konalassa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella ja Jyväskylässä. EMC Emator työllistää noin 90 henkilöä.

EMC Talotekniikan liikevaihto vuonna 2011 oli 71 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 550. Osaaminen muodostuu neljästä liiketoimintayksiköstä, jotka ovat talotekniikka, linjasaneeraus ja korjausrakentaminen, tekniset palvelut sekä tuotteet ja esivalmisteet. Konserniyhtiöiden palkittuja innovaatioita vuonna 2009 olivat esivalmisteratkaisut Tee Parannus -ohjelmassa sekä Vuoden putkiremonttikisan voitto. www.emctalotekniikka.fi
EMC:n talotekniikka-liiketoiminta tarjoaa luotettavan ja vastuullisen yhteistyökumppanin, kun halutaan parantaa kiinteistön energiankulutuksen hallintaa tai muuten rakentaa ja kehittää toimintaympäristön laatua ja tehokkuutta. Talotekniikan KVR-projektit, LV-, IV- ja sähköprojektit, turva- ja telejärjestelmät sekä liike- ja toimistotilojen ja teollisuuskiinteistöjen talotekninen korjausrakentaminen toteutetaan tehokkaasti ja laadukkaasti. www.emctalotekniikka.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs