Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Destia ja NCC uuteen sopimukseen päällysteliiketoimintakaupassa

Destia Oy

Destia ja NCC uuteen sopimukseen päällysteliiketoimintakaupassa

Tiedote.
Julkaistu: 10.11.2011 klo 14:00
Julkaisija: Destia Oy

Destia ja NCC ovat solmineet uuden sopimuksen Destian asfaltti- ja päällysteliiketoiminnan myynnistä NCC:lle.

Destia allekirjoitti maaliskuussa 2011 sopimuksen asfaltti- ja päällystystoimintojen myynnistä NCC:lle. Liiketoimintakauppa vaati Suomen Kilpailuviraston hyväksynnän. Virasto päätti elokuussa esittää kaupan kieltämistä, minkä jälkeen asia siirtyi markkinaoikeuden käsiteltäväksi. Viime viikolla markkinaoikeus hyväksyi kaupan antamillaan ehdoilla.

NCC ei ole voinut hyväksyä alkuperäiselle liiketoimintakaupalle asetettuja ehtoja. Destia ja NCC ovat purkaneet maaliskuussa 2011 solmitun liiketoimintakaupan ja solmineet uuden sopimuksen. Uusi sopimus vaatii Kilpailuviraston hyväksynnän. Viraston odotetaan ottavan asiaan kantaa ennen vuodenvaihdetta.

Liiketoimintakauppaan kuuluu päällysteliiketoiminta, lukuun ottamatta pääkaupunkiseudulla sijaitsevaa asfalttiasemaa. Noin 80 työntekijää siirtyvät uuden yhtiön palvelukseen vanhoina työntekijöinä nykyisin ehdoin.

Lisätietoa:
lakiasiainjohtaja Aki Markkola, p. 0400 685 669

Destia Oy on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyritys. Destia rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Palvelut ulottuvat kattavasta maanpäällisestä toiminnasta myös maanalaiseen rakentamiseen. Destia-konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli noin 540 miljoonaa euroa, henkilöstöä on keskimäärin 2 000. Destia – Toimivampi maailma. www.destia.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs