Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Datscha lanseeraa Iso-Britanniassa

Datscha

Datscha lanseeraa Iso-Britanniassa

Tiedote.
Julkaistu: 31.03.2016 klo 15:15
Julkaisija: Datscha

 

Ruotsissa ja Suomessa jo toimiva kiinteistöalan teknologiayritys Datscha on lanseerannut kiinteistömarkkinatieto- ja analysointityökalupalvelunsa Iso-Britanniassa, sekä nimitti samanaikaisesti kilpailijansa Costar:in entisen toimitusjohtajan Paul Marplesin neuvonantajakseen.

 ”Iso-Britannialaisilla käyttäjillä on nyt ensimmäistä kertaa pääsy miljoonien kiinteistöiden tietoihin napin painalluksella. Olemme yhdistäneet kaikki julkiset tietolähteet ja hankkineet niiden ohelle muita tietolähteitä, joiden avulla käyttäjät voivat tarkastella ja analysoida osamarkkina-alueita tai yksittäistä kiinteistöä tehden analysoinnista ja päätöksentekoprosessista luotettavampaa ja paljon nopeampaa”, sanoo Datschan toimitusjohtaja Jacob Philipson.

 ”Uskomme, että kiinteistömarkkinatiedon saatavuus tässä laajuudessa tulee muuttamaan Britannian kiinteistömarkkinoita samalla tavalla, kuin se on jo tehnyt Ruotsissa ja on parhaillaan tekemässä Suomessa. Paulin nimitys samanaikaisesti julkaisumme kanssa on todella merkittävää, etenkin kun kiinteistöalan ammattilaiset ovat koko ajan yhä enenevässä määrin siirtymässä digitaalisiin ratkaisuihin analyysien ja tutkimusten teossa sekä tiedon jakamisessa ”, jatkaa Philipson.

 Paul Marples sanoo, että ”Yhdistämällä julkiset ja kaupalliset kiinteistöalan tietolähteet ja 7 miljoonan kiinteistön tiedot Englannista ja Walesista Datschalla on tarjota käyttäjille uskomattoman tehokas kiinteistötieto- ja analysointityökalu, joka lisää läpinäkyvyyttä markkinoille ennenäkemättömällä tavalla”

 Mark Bruno, Datscha UK Ltd:n johtaja lisää: “Datschasta on tullut 16 vuoden olemassaolonsa aikana Ruotsissa alan standardi, ja sen myötä alan työtavat ovat muuttuneet pienyrityksistä aina suurimpiin instituutioihin saakka. Myös Suomessa ollaan vauhdilla menossa samaan suuntaan, ja tällä lanseerauksella me tulemme tekemään saman myös Britanniassa. Asiakkaillamme tulee olemaan valtava kilpailuetu puolellaan, ja he ovat jo nyt sanoneet että Datschan avulla esimerkiksi tietyn alueen markkinakartoitukseen kuluu muutamia minuutteja, kun siihen ennen saattoi kulua useita päiviä. Myös palvelun nopeus ja helppokäyttöisyys on saanut paljon kiitosta, ja palvelusta on lyhyessä ajassa tullut asiakkaidemme pääasiallinen tiedonlähde.

 Tämä on kiinteistömarkkinoiden tulevaisuus, ja olemme innoissamme voidessamme tuoda tämän digitaalisen murroksen myös Iso-Britanniaan”

 Lisätietoja:

 

Markus Malamo, maajohtaja (Datscha Oy)

044 989 2887 / markus.malamo@datscha.com

 

Jacob Philipson, toimitusjohtaja (Datscha AB)

+46 703-89 51 55 / jacob.philipson@datscha.com

 

Datscha on Pohjoismaiden johtava selainpohjainen kaupallisen kiinteistöliiketoiminnan analysointityökalu. Palvelu sisältää kiinteistö- ja omistajatiedot Suomen yli 275 000:sta kaupallisista kiinteistöistä, tiedot vuokralaisista, markkinavuokrista, käyttöasteista ja tuottovaatimuksista, tiedot suorista ja yhtiömuotoisista kiinteistökaupoista, salkunhallintatyökalun sekä analysointityökalun kiinteistöiden kassavirran- ja arvonmäärityksiin.

Datschalla on yli 600 yritysasiakasta ja yritys kuuluu Stronghold -konserniin. Lisätietoja www.datscha.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs