Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Cramolle yli 10 miljoonan sopimus

Cramo

Cramolle yli 10 miljoonan sopimus

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2012 klo 10:51
Julkaisija: Cramo

Cramolle yli 10 miljoonan euron sopimus Tanskassa

Cramon siirtokelpoiset tilat on voittanut sopimuksen suuresta majoituskylästä Kööpenhaminan metrotyömaalla. Kylään tulee tilat yli 370 työntekijälle.

Cramo on solminut sopimuksen suuresta siirtokelpoisten tilojen urakkasopimuksesta Kööpenhaminassa. Yhtiö rakennuttaa paikalliselle julkisen liikenteen yhtiölle Copenhagen Metro Teamille (CMT) metron laajennustöitä varten kylän, johon tulee majoitus- ja vapaa-ajantilat 372 henkilölle. Kylän asukkaita ovat kolmen italialaisen rakennusyhtiön työntekijät, jotka rakentavat 15,5 kilometrin mittaista metrotunnelia kaupunkiin. CMT hallinnoi projektia.

– Kylä helpottaa rakennustöiden tekoa monin tavoin. Työntekijät tutustuvat toisiinsa ja heidän sisäinen viestintänsä helpottuu. On myös järkevää pitää työntekijät rakennustyömaan läheisyydessä. Näin heitä ei tarvitse kuljetella metron 21 työmaan välillä turhaan edes takaisin, kertoo Cramon Siirtokelpoiset tilat -liiketoiminnan johtaja Petri Moksen.

Sopimuksen arvo Cramolle on noin 75 miljoonaa Tanskan kruunua eli noin 10 miljoonaa euroa. Hanke on Tanskan suurin majoituskyläprojekti ja Pohjoismaiden mittakaavassakin erittäin laaja. Cramon sopimukseen kuuluu myös kylän teiden, polkujen, parkkialueiden ja valaistuksen rakennuttaminen.

– Cramon osaaminen ja kyky vastata tällaisiin suuriin projekteihin näkyi käytännössä siinä, miten kylässä hyödynnettiin Cramon jo olemassa olevaa kalustoa. Cramo toimitti tilat valmiina asiakkaalle nopeasti ja tehokkaasti muokkaamalla sekä olemassa olevia että osin myös uusia tiloja, Moksen sanoo.

Rakennustyöt tehdään kolmessa vaiheessa. Ensimmäinen osuus kylästä, eli 200 paikkaa, valmistui elokuussa Kööpenhaminan Eteläsataman alueelle Vastgadalle. Toisen ja kolmannen vaiheen 172 paikka valmistuvat tammikuussa 2013.

Asiakas on jo ilmaissut halunsa kasvattaa kylän kokoa jopa 450-paikkaiseksi. Tämän osalta selvitykset ja neuvottelut ovat vielä käynnissä. Kylä puretaan neljässä vaiheessa, ja työt saadaan lopullisesti päätökseen tammikuussa 2016. Töiden kesto on siten kolme ja puoli vuotta.

 

Lisätietoja ja kuvapyynnöt:

Cramo Oyj

Petri Moksen, Siirtokelpoiset tilat -liiketoiminnan johtaja, p. 010-6615555, petri.moksen@cramo.com

OS/G Viestintä

Mari Kuusinen, p. 040 1964374, mari.kuusinen@osg.fi

Liitetiedostot

Cramo on täyden palvelun toimittaja, joka vuokraa koneita, kalustoa ja siirtokelpoisia tiloja rakennusyrityksille, teollisuudelle ja julkiselle sektorille. Uusien vuokrauskonseptien aktiivisen kehittämisen ansiosta Cramo tarjoaa laajan ja helposti saatavilla olevan valikoiman palveluita ja vuokrattavia tuotteita. Cramon noin 2 800 työntekijää palvelee 14 maassa yli 150 000 asiakasta. Vuokrattavia koneita ja laitteita on yli 200 000. Cramo-konsernin liikevaihto vuonna 2011 oli 679,9 miljoonaa euroa. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Helsingin pörssissä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs