Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » CRAMO-KONSERNIN UUSI MARKKINOINTIJOHTAJA HALUAA LUODA MAINIOITA PÄIVIÄ TYÖMAILLE

Cramo

CRAMO-KONSERNIN UUSI MARKKINOINTIJOHTAJA HALUAA LUODA MAINIOITA PÄIVIÄ TYÖMAILLE

Tiedote.
Julkaistu: 26.05.2015 klo 11:00
Julkaisija: Cramo

Aiemmin Cramo Finland Oy:n markkinointipäällikkönä toiminut, MBA Lasse Huuhka siirtyy vastaamaan täyden palvelun rakennuskonevuokraamo Cramo-konsernin markkinoinnista. Huuhkan tavoitteena on integroida markkinointiviestintää yhtiön 15 toimintamaassa ja jatkaa menestyksekkään Cramo Storyn jalkauttamista. 

Reilun kymmenen vuoden uran Cramo Finland Oy:ssä tehnyt Lasse Huuhka saa vetovastuun Cramon brändin kehittämisestä yhtiön kaikissa toimintamaissa. Hän raportoi SVP Operations Per Lundquistille.

-Cramo tunnetaan erityisesti Suomessa ja Ruotsissa alansa esikuvana. Tavoitteenamme on lunastaa tämä asema myös muilla markkinoillamme yllättävällä ja integroidulla markkinointiviestinnällä, Huuhka sanoo.

Cramo-konserni on tehnyt mittavan satsauksen yhtenäisen yritystarinan lanseeraamiseen: mainio päivä työmaalla. Tarinaa on tehty tunnetuksi niin tapahtumien, videon, digitaalisten kampanjoiden, CHL-sponsoroinnin kuin PR:nkin kautta.  

-Vaikka toimimme niin sanotusti perinteisellä alalla, ei markkinointia tarvitse tehdä kuivasti. Asiakkaamme, kuten rakennusalan ammattilaiset ja kuntapäättäjät seuraavat aktiivisesti eri kanavia, ja aiomme olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan monikanavaisesti ja luovasti. Tästä yksi mainio esimerkki on käynnissä oleva ja erittäin hyvän vastaanoton saanut luovuushaasteemme, jossa tehtävänä on rakentaa narusta, 20 spagetista, teipistä ja vaahtomuovikuutiosta korkein paikallaan seisova rakennelma, Huuhka sanoo.

Cramon bränditarinaan ja käynnissä oleviin kampanjoihin voi tutustua osoitteessa cramogreatday.com.

Lasse Huuhka, Cramo Oyj, p. 040 7442 022, lasse.huuhka@cramo.com

 

Liitetiedostot

Cramo Finland on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme muita rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kotimaassa Suomessa toimimme valtakunnallisesti yli 400 työntekijän voimin noin 60 toimipisteestä käsin. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä ja tahoja rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.cramo.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs