Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Cramo iskee kiinni koulutusmarkkinaan

Cramo

Cramo iskee kiinni koulutusmarkkinaan

Tiedote.
Julkaistu: 28.09.2015 klo 10:00
Julkaisija: Cramo

Cramo Finland lanseeraa Cramo Koulu -turvallisuuskoulutuspalvelun. Idea kasvavaan koulutusbisnekseen saatiin Ruotsista.

Cramo Finland laajentaa palveluvalikoimaansa ja lanseeraa tänä syksynä kaikille avoimen Cramo Koulu -turvallisuuskoulutuspalvelun. Koulutuksia voivat hyödyntää teollisuus- ja rakennusalan yritykset sekä esimerkiksi myös sellaiset logistiikka- ja kunnossapitoalan toimijat, joilla ei välttämättä ole aiempaa kokemusta koneiden käytöstä. Cramo Koulu tarjoaa kymmenkunta erilaista työturvallisuutta parantavaa ja kaluston käyttöä helpottavaa koulutusta.

-Saimme ajatuksen laajentaa koulutuspalveluvalikoimaamme Ruotsin Cramolta. Koulutuspalvelut ovat saavuttaneet Ruotsissa hyvän markkina-aseman ja kiinnostus näihin palveluihin kasvaa: koulutettavia on vuositasolla jo useita tuhansia. Haluamme olla kehityksessä mukana ja nivoa koulutuspalvelut tiiviimmäksi osaksi palvelukonseptiamme myös Suomessa, kertoo Cramo Finlandin toimitusjohtaja Tatu Hauhio.

Cramo on jo useita vuosia tarjonnut henkilönostinten turvallisen käytön koulutusta. Nyt Cramo Koulun valikoima sisältää koulutuksia myös esimerkiksi trukkien, kurottajien, pyöräkuormaajien ja putoamissuojainten käyttöä varten. Cramo Koulussa voi myös suorittaa työturvallisuuskortin tai tulityökortin.

Vastaus kiristyviin määräyksiin

Hauhio muistuttaa, että rakennusalan kalusto, lait ja asetukset uudistuvat jatkuvasti, joten koulutuksiin on suositeltavaa osallistua noin viiden vuoden välein.

-Koneiden tunteminen lisää työturvallisuutta ja tekee työskentelystä tehokkaampaa. Opastamme esimerkiksi valitsemaan kullekin työmaalle sopivaa kalustoa. Näin lisäämme omalta osaltamme työn turvallisuutta ja varmistamme, että asiakkaillamme on mainio päivä työmaalla, Hauhio sanoo.

Päivän mittaisiin avoimiin koulutuksiin sisältyy teoriaa ja käytäntöä. Koulutuksia järjestetään Cramon toimipisteillä lähes ympäri Suomen sekä pyydettäessä myös asiakkaan omissa tiloissa. Osa koulutuksista on mahdollista tilata englanninkielisenä tai tarvittaessa muilla kielillä. Ensimmäiset syksyn koulutukset ovat jo käynnistyneet.

–Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta niin koulutusten sisällöstä kuin kouluttajistakin. Koulutus on hauskaa ja käytännönläheistä. Muun muassa putoamissuojakoulutukseen voidaan sisällyttää käytännön harjoituksia, joissa tutustutaan sekä kollektiivisiin että henkilökohtaisiin suojaimiin. Vantaalle rakennetussa koulutusympäristössämme osallistujat pääsevät kokemaan valjaiden merkityksen ihan käytännössä, Hauhio paljastaa.

Lisää tietoa koulutuksista saa osoitteesta www.cramo.fi/koulu. 

 

Lisätietoja:

Cramo Finland Oy

Maiju Nupponen, viestintäpäällikkö

GSM 050 361 2314, sähköposti maiju.nupponen@cramo.com

Cramo Finland Oy

Virpi Paavola, kehityspäällikkö

Cramo Koulu: 010 661 2251, sähköpostit: koulu@cramo.com ja virpi.paavola@cramo.com

OS/G Viestintä

Mari Kuusinen

GSM: +358 40 196 4374, sähköposti: mari.kuusinen@osg.fi

Liitetiedostot

Cramo Finland on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme muita rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kotimaassa Suomessa toimimme valtakunnallisesti yli 400 työntekijän voimin noin 60 toimipisteestä käsin. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä ja tahoja rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia. Cramo Finland Oy 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs