Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Aviapoliksesta pääkaupunkiseudun uusi keskusta? Aamiaistapaaminen 25.8.2016

Skanska Oy

Aviapoliksesta pääkaupunkiseudun uusi keskusta? Aamiaistapaaminen 25.8.2016

Kutsu.
Julkaistu: 16.08.2016 klo 12:54
Julkaisija: Skanska Oy

Muutamia vuosia sitten Aviapoliksen alueen kasvaminen kansainväliseksi lentokenttäkaupungiksi oli vielä haave. Nyt alueella on yli 1 000 yritystä, yhteensä 35 000 työntekijää ja yli 18 000 asukasta ­­­− ja lisää on tulossa.

Tervetuloa torstaina 25.8. katsomaan, miltä Aviapoliksen aseman tuntumassa näyttää tällä hetkellä. Tutustumiskohteina ovat upouusi Aviabulevardi-toimistotalo sekä myöhemmin syksyllä avautuva Clarion Hotel Helsinki Airport. Tilaisuuden järjestävät Keva, Skanska ja Clarion Hotel Helsinki Airport.

Tilaisuuden aiheina ovat Aviapoliksen ajankohtaiset kuulumiset ja alueen merkitys Vantaan ja koko pääkaupunkiseudun kehitykselle, uusi Clarion-hotelli sekä hotellit kiinteistösijoittamisen trendinä. 

Aika: Torstai 25.8. klo 9.
Puheenvuorot noin klo 9–10.15, jonka jälkeen kierros Clarion Hotel Helsinki Airportin työmaalla. Tilaisuus päättyy noin klo 10.45.

Paikka: Aviabulevardi-toimistotalo, Tietotie 4, Vantaa.
Paikalle pääsee kätevästi myös junalla, sillä Aviabulevardi on käytännössä Kehäradan Aviapolis-aseman päällä. https://www.vr.fi/cs/vr/fi/aviapolis_fi

Paikalla ovat Vantaan kaupunginjohtaja Kari Nenonen, Kevan kiinteistöjohtaja Petri Suutarinen, Clarion Hotels Finlandin Area General Manager Inari Lehtinen, LAK Lentoasemakiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Antti Ala-Heikkilä ja Skanska Oy:n toimialajohtaja Jarkko Muurimäki.

Ilmoittauduthan viimeistään to 18.8. Kevan tiedottaja Riitta Säterille (riitta.sateri@keva.fi, 050 535 9079). Aloitamme tilaisuuden aamupalalla, joten kerrothan samalla mahdollisista ruoka-aineallergioistasi.

Aviapolis sijaitsee liikenteen solmukohdassa, joten saapuminen on helppoa. Haluatko liittyä porukkaan, joka junailee perille? Lähijuna P lähtee Helsingin rautatieasemalta klo 8.21 ja on perillä Aviapoliksen asemalla klo 8.50. Tavataan junan lähtöraiteella, jonka voit tarkistaa aseman näytöistä.

 

 ---

Keva on Suomen suurin työeläkevakuuttaja, joka huolehtii julkisen sektorin eli kunta-alan, valtion, evankelis-luterilaisen kirkon ja Kelan työntekijöiden eläkeasioista. Kevalla on noin 1,3 miljoonaa henkilöasiakasta. Kunta-alan tulevaisuuden eläkkeitä turvataan muun muassa sijoitustoiminnalla, ja sijoitusten markkina-arvo oli vuoden 2015 lopussa 44,2 miljardia euroa. Organisaation virallinen nimi on Keva. Kuntien eläkevakuutus –nimestä luovuttiin vuonna 2011.

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2015 oli noin 821 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 095.

www.skanska.fi

www.twitter.com/skanskafinland

www.facebook.com/skanskafinland

www.skanska.fi/blogit

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs