Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Asta Rakentaja: Sutinaa ja kittausta perjantaista sunnuntaihin 5.–7.2. Tampereella

Tampereen Messut

Asta Rakentaja: Sutinaa ja kittausta perjantaista sunnuntaihin 5.–7.2. Tampereella

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2016 klo 09:57
Julkaisija: Tampereen Messut

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus kokoaa yhteen viikonvaihteessa niin rakentamis- ja remonttialan ammattilaiset kuin kotoilusta ja sisustamisesta kiinnostuneen suuren yleisön. Asta Rakentaja -messujen ja Sisustus-tapahtuman 340 näytteilleasettajaosastoa asiantuntijoineen sekä monipuolinen ohjelmakattaus tarjoavat neuvot sekä niksit myös niille, joita ei paljon naulata. Rennosta tunnelmasta vastaavat viikonloppuna Ellen Jokikunnas, Aki Palsanmäki sekä Arin ja Kirsin Kotirempat.  

Perjantaina käynnistyneen messutapahtuman ensimmäisen päivän ohjelma on ensisijaisesti suunnattu ammattilaisille. Seminaareissa ja tietoiskuissa aiheina ovat muun muassa rakentamisen laatu ja energiatehokkuus, piha- ja korjausrakentaminen sekä kodin ilmanvaihto ja huolto-ohjeet. Viikonlopun tarjonnasta löytyy sekä taloautomaatiosta että perinnerakentamisesta kiinnostuneille kävijöille tietoutta ja nähtävää. Vetonauloina toimivat työnäytökset hirren piiluamisesta ja pärekaton tekemisestä aina vanhojen ikkunoiden kunnostamiseen. Messujen TuoteTalossa pääsee puolestaan tutustumaan aidossa ympäristössä erilaisiin rakenteisiin ja ratkaisuihin sekä pinta- ja julkisivumateriaaleihin uutuustuotteita unohtamatta.

Hyväntekeväisyyshuutokaupassa 10 000 eurolla laadukkaita remontti- ja rakennustuotteita

Sunnuntaina järjestetään perinteinen, Puusuutarit ry:n organisoima hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa meklarin nuijaa pitelee Venla-palkittukin Aki Palsanmäki yhdessä vaimonsa Heli Palsanmäen kanssa. A-hallin Ohjelmalavalla klo 13 huutokaupattavat tuotteet ovat arvoltaan lähes 10 000 euroa ja huutokaupasta saatava tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Hope ry:n Tampereen alueen toimintaan vähävaraisten lasten ja nuorten hyväksi. Huudettavana on muun muassa design-valaisin, erilaisia pienkoneita, suihkusettejä ja sähkökiukaita.

Katso kaikki huutokauppatuotteet: www.asta.fi (Ohjelma).

Sisustus viimeistelee Asta Rakentajan – kävijöille tarjolla maksutonta neuvontaa  

Toista kertaa Asta Rakentaja -messujen yhteydessä järjestettävä Sisustus maustaa kepeästi perinteisen rakentamistapahtuman tarjontaa. Tarjolla on ideoita sekä tuotteita ja palveluita kodin sisustamiseen ja somistamiseen. Esimerkiksi Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen TAKKin sisustusalan ammattitutkinnon opiskelijat tarjoavat veloituksetonta sisustusneuvontaa. D-hallin sisäänmenossa on Somistajayhdistys ry:n toteuttama näyttely, jota on inspiroinut ystävyys ja ajatus keittiöstä kodin sydämenä. Kävijät pääsevät myös äänestämään omaa kattaussuosikkiaan. Lisäksi ohjelmassa on Vaihda sisustustyyliä 5 minuutissa -työnäytöksiä sekä luentoja, joissa kuullaan niin kevään sisustustrendeistä kuin värien käytöstä.

Mediamateriaalit ja ohjelma: Messujärjestäjän ja näytteilleasettajien mediatiedotteet sekä linkit kuvapankkiin ja videoihin löytyvät tapahtuman mediasivuilta www.asta.fi (Medialle). Tiedot seminaareista ja messujen ohjelmasta: www.asta.fi (Ohjelma).

Median akkreditoituminen ja lisätiedot mediapalveluista: www.asta.fi (Medialle).

Asta Rakentaja -messut ja Sisustus-tapahtuma 5.–7.2.2016, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, A-, E- ja D-hallit. Avoinna: perjantaista sunnuntaihin klo 10–17. Pääsyliput: Aikuiset 12 euroa (lapset alle 15 v aikuisen seurassa maksutta). Samalla lipulla samana päivänä molempiin tapahtumiin. Järjestäjä: Asta Rakentaja: Tampereen Messut Oy, Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK, Puusuutarit ry. / Sisustus: Tampereen Messut Oy.

LISÄTIEDOT: www.asta.fi, www.sisustustapahtuma.fi
Facebook: www.facebook.com/astarakentaja
Twitter: @TampereenMessut, #AstaRakentaja, #Sisustus
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Anne Saarinen, projektipäällikkö, p. 050 357 2342
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu
Meri Mattila, tiedottaja, p. 0400 914 877, @MeriTMattila

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs