Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Arkkitehti Pekka Helin suunnittelee kylpylän Hankoon

Arkkitehti Pekka Helin suunnittelee kylpylän Hankoon

Tiedote.
Julkaistu: 25.03.2014 klo 09:00
Julkaisija: Regatta Resorts Oy

Maailmanlaajuisesti palkittu arkkitehti Pekka Helin suunnittelee Hankoon rakennettavan Regatta Span. 

Arkkitehtitoimisto Helin & Co on voittanut Suomessa ja maailmalla 38 ensimmäistä palkintoa arkkitehtikilpailuissa. Tunnettuja suunnittelutöitä ovat mm. Nokian, Ilmarisen, Wärtsilän ja UPM:n pääkonttorit sekä Eiranrannan asunnot Helsingissä. 

Helinin toimistolle on myönnetty kahdesti rakennustaiteen valtionpalkinto (1983 ja 2006). Palkintolautakunnan mukaan Helinin "menestyksen taustalla on harvinaisen monipuolinen kyky hallita ja tulkita kompleksisia tilanteita vakuuttavalla tavalla paikasta, mittakaavasta ja budjetista riippumatta".

"Juuri näitä palkintolautakunnan mainitsemia ominaisuuksia tarvitaan myös Suomen eteläisimmän kolkan herkimpään kohtaan rakennettavan span suunnittelussa ja toteuttamisessa", toteaa hankkeesta vastaavan Regatta Resorts Oy:n toimitusjohtaja Risto Kyhälä.

Regatta Spa rakennetaan näköalapaikalle, jolta on aiemmin purettu vanha varastohalli. Kylpylän rakentaminen alkaa syksyllä 2014, ja se tulee osaksi Hotelli Regatan toimintaa. Regatta Spasta tulee osakaspohjainen. Yhtiön osakkeiden myynti alkaa huhtikuussa.

Lisätietoja:

Pekka Helin p. 0400 414 333
Helin & Co

Risto Kyhälä p. 0400 99 88 00
Regatta Resorts Oy

www.regattaresorts.fi

Liitetiedostot

Regatta Resorts Oy on Hankoon rakennettavan vapaa-ajan aluerakennushankkeen investori. Hanke käsittää Tehtaanniemen ja Kuningatarvuoren alueet. Hankkeen laajuus on yli 20 000 kerrosneliömetriä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs