Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » ACON MONIPUOLISET SUIHKUKOURUJÄRJESTELMÄT NYT SUOMESSA

ACO Nordic Oy

ACON MONIPUOLISET SUIHKUKOURUJÄRJESTELMÄT NYT SUOMESSA

Julkaistu: 01.09.2010 klo 16:00
Julkaisija: ACO Nordic Oy

ACO Nordic Oy on kehittänyt märkätilojen vedenpoistoon suomalaiseen rakentamiseen soveltuvat suihkukourut. Sisustajalle tarjoutuu nyt aivan uusia mahdollisuuksia toteuttaa tyylikkäitä kylpytiloja, kun suihkukourut sulautuvat entistä luontevammin sisustukseen.

TIEDOTE 1.9.2010


ACON MONIPUOLISET SUIHKUKOURUJÄRJESTELMÄT NYT SUOMESSA

ACO Nordic Oy on kehittänyt märkätilojen vedenpoistoon suomalaiseen rakentamiseen soveltuvat suihkukourut.  Sisustajalle tarjoutuu nyt aivan uusia mahdollisuuksia toteuttaa tyylikkäitä kylpytiloja, kun suihkukourut sulautuvat entistä luontevammin sisustukseen.

ACO suihkukourujärjestelmä on tyylikäs, AISI 304 ruostumattomasta teräksestä valmistettu lattiakouru. Se muodostuu ovaalinmallisesta, vesieristeeseen liitettävästä kaivosta sekä sen päälle asennettavasta kourusta ja ritilästä.

Sisustajalle uusia mahdollisuuksia
Sisustajalle ACO tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja suihkukourujen kansimateriaaleiksi: erimuotoisiksi kuvioituja teräsritilöitä sekä lasi- ja laatoitettavia kansivaihtoehtoja. Teräsvalmisteisiin ritilöihin saadaan lisätunnelmaa ja trendikkyyttä asentamalla niihin LED-valot, jotka aktivoituvat veden juoksutuksesta.
Kylpytilojen suunnittelussa voidaan nyt hyödyntää selkeitä suoria pintoja ”kuoppien” sijaan ja laattakoko on vapaasti valittavissa. Kansielementtejä voi myös vaihtaa myöhemmin esimerkiksi märkätilan sisustuksen mukaan.
ACO suihkukourut soveltuvat niin julkiseen rakentamiseen kuin kotitalouksiinkin.
– Niitä on myyty jo kymmeniä tuhansia muualla Euroopassa. Ensisijaisesti kouruja käytetään kylpyhuoneiden, saunojen, suihkutilojen ja kodinhoitohuoneiden lattioissa sekä kynnyskaivoina esimerkiksi palvelutaloissa ja sairaaloissa, myyntijohtaja Mika Värränkivi ACO-Nordicilta kertoo.

Suunniteltu suomalaiseen rakentamiseen
ACO Suihkukourujen etuna on, että lattiakaadot voidaan tehdä yhteen suuntaan, kourulle päin. Näin ei tarvita lainkaan pituussuuntaista kaatoa, jolloin voidaan käyttää miten suuria lattialaattoja tahansa. Tämä ei ole mahdollista käytettäessä perinteisiä lattiakaivoja.
ACO suihkukourut on suunniteltu suomalaiseen rakentamiseen. Vesieriste kiinnitetään kaivoon mekaanisesti tiiveyden varmistamiseksi. Valuun asennetaan vain alle tuleva kaivo, päälle tuleva kouru asennetaan vasta laatoituksen yhteydessä. Lisäksi irrotettava vesilukko helpottaa kourun puhdistusta.

VTT-testattu
Suihkukourukaivo on onnistuneesti testattu VTT:llä standardin SFS EN 1253-2 -testin mukaisesti käyttämällä kolmea eri vesieristemerkkiä. Suihkukourut on VTT:llä testattu käytettäväksi sekä puu- että betonilattialla.

ACO suihkukourutekniikka lanseerataan Suomen markkinoille 1.10.2010. Niitä voi hankkia hyvin varustetulilta jälleenmyyjiltä.

Lisätietoja:                                                                                                                                             Myyntijohtaja Mika Värränkivi, puh. 0400 782 314, mika.varrankivi@aco-nordic.fi
Toimitusjohtaja Niklas Helminen, puh. 050 531 8633, niklas.helminen@aco-nordic.fi
www.aco-nordic.fi

ACO Nordic on osa maailmanlaajuista, Saksassa vuonna 1946 perustettua ACO-konsernia, johon kuuluu 40 itsenäistä yhtiötä ympäri maailman. ACOn tuotteita valmistetaan 31 tuotantolaitoksessa 13 eri maassa. Taustalla on perheyritys, jolle muutkin arvot kuin taloudellinen tuotto ovat tärkeitä. Näitä ovat esimerkiksi toiminta paremman ympäristön ja huomisen puolesta. Toiminta Suomessa on alkanut vuonna 1989 Plastmo-Sadevesijärjestelmien sekä valokatteiden myynnillä. Aco nimellä on toimittu Suomessa vuodesta 2004 lähtien. Sitä ennen yritys tunnettiin Plastmo Oy:nä. Tänä päivän ACO tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman innovatiivisia, laadukkaita ja yhteensopivia rakennusalan tuotteita. Esteettisyys kuuluu hyvään arkkitehtuuriin ja siksi myös ACOn tuotteet ovat sopusoinnussa ympäristön kanssa.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs