Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » A-Insinöörien infrasuunnittelun toimialalle organisaatiomuutoksia

A-Insinöörit Oy

A-Insinöörien infrasuunnittelun toimialalle organisaatiomuutoksia

Tiedote.
Julkaistu: 07.04.2014 klo 10:05
Julkaisija: A-Insinöörit Oy

A-Insinöörien infrasuunnittelun toimialajohtaja Jarmo Kuivanen siirtyy 7.4.2014 muihin tehtäviin vastaamaan yhtiön pääkaupunkiseudulla käynnissä olevien suurten infrahankkeiden hallitusta loppuun viemisestä, puitesopimusasiakkuuksien hoitamisesta, Tampereen rantatunnelin allianssista ja urakoitsijayhteistyöstä A-Insinöörien tulevissa hankkeissa. Lisäksi Kuivanen toimii toimitusjohtaja Jyrki Keinäsen apuna siirtymäkauden aikana ennen uuden toimialajohtajan tehtävään astumista.

Uuden toimialajohtajan haku on käynnistetty. Väliaikaisesti toimialan johdosta vastaa A-Insinöörien toimitusjohtaja Jyrki Keinänen.

 

Lisätietoja: Jyrki Keinänen, toimitusjohtaja, puh. 0207 911 701, 040-6625662, jyrki.keinanen@ains.fi

 

A-Insinöörit yrityksenä

A-INSINÖÖRIT on voimakkaasti kasvanut rakennuttamisen, rakennesuunnittelun ja infrasuunnittelun konserni, joka toimii Suomessa valtakunnallisesti. Vuonna 2013 liikevaihto oli 40 miljoonaa euroa ja vuoden 2013 lopulla henkilöstömäärä oli lähes 450. A-INSINÖÖRIT-toiminnan perustana ovat asiakkaiden tarpeet ja jokaisen hankkeen tavoitteena on asiakkaan tyytyväisyys. A-INSINÖÖRIT haluaa olla taitava ja turvallinen kumppani ja samalla toimintatavoiltaan inhimillinen ja sitoutunut.

www.ains.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs