Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Puutarha » Viinien ja oluiden April Fest on kevään Supermessut-uutuus

Tampereen Messut

Viinien ja oluiden April Fest on kevään Supermessut-uutuus

Tiedote.
Julkaistu: 27.10.2015 klo 15:15
Julkaisija: Tampereen Messut

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 15.–17.4.2016 järjestettävien Supermessujen kattaus esittelee uuden April Fest -tapahtuman. Rennot viini- ja olutfestarit tarjoavat makunautintoja teemaan sopivan livemusiikin tahdittamana. Muut keväisen suurtapahtuman teemat ovat Puutarha, Kotimaan Matkailu sekä Keräily. Viime vuonna Supermessut kokosi Tampereelle yli 21 000 messuvierasta ja ennätykselliset 486 näytteilleasettajaa.

– Kuluttajat ovat entistä kiinnostuneempia varsinkin pientuottajien lähiruoka- ja luomutarjonnasta. Uusi April Fest tarjoaa alan yrittäjille ja kuluttajille kohtauspaikan, jossa on mahdollista herkutella ja nauttia esimerkiksi viinimaistiaisia ja erikoisoluita sekä suklaa- ja juustomaistiaisia myös illanvieton merkeissä. Kaiken kaikkiaan pyrimme luomaan rennon ja hauskan tunnelman. Tätä palvelevat myös erityiset aukioloajat eli April Fest on auki perjantaina ja lauantaina iltakahdeksaan saakka, kertoo projektipäällikkö Pauliina Lindgren Tampereen Messut Oy:stä.

April Festeillä on mukana muun muassa ravintola Gösta. Ravintola on ollut aikaisemmin Kotimaan Matkailumessuilla, joten usko messutapahtuman voimaan on vahva.

– Haluamme opettaa messuilla ihmisille, että taidematkan sijaan voi tehdä myös ruokamatkan. Useinhan ihmiset tulevat museoon kokemaan taide-elämyksen ja siinä samalla ruokailevat ravintolassamme. Meidän tähtäimemme on kääntää ajatus toisinpäin eli saada yleisö suunnittelemaan makuelämysmatkaa ja nauttia siinä samalla taiteesta, ideoi ravintola Göstan keittiömestari Henry Tikkanen.

Lue Tampereen Messujen TähtiUutiset-verkkolehdestä ravintola Göstan keittiömestarin Henry Tikkasen koko haastattelu, www.tahtiuutiset.fi.

Viherterapiaa, lähimatkailun helmiä ja piirongin aarteita

Supermessut 2016 -teemat ovat April Festin lisäksi Puutarha, Kotimaan Matkailu sekä Keräily. Suosittu puutarha-alan ja piharakentamisen messutapahtuma Puutarha on perinteikäs pihakauden aloitustapahtuma. Messujen kukkaloisto ja innostava ohjelma tarjoavat kevätkaamoksesta kärsiville sekä kaivattua viherterapiaa että uutuustuotteet ja -ideat pihoille ja parvekkeille.

Kotimaan Matkailumessuilla puolestaan suunnataan löytöretkelle Suomeen. Tapahtuman tarjonnasta löytyvät ideat niin kaupunkilomaan ja kulttuuririentoihin, reippaaseen luontoretkeen kuin kesälomaksikin. Messuilla esitellään matkailukoordinaatteja kohdennetusti myös ammattilaisille, jotka etsivät uusia ryhmämatkakohteita ja kokouspalveluita tarjoavia yrityksiä. Luvassa on kiehtova koonti kotimaan matkailuhelmiä ja ekologisia matkailuvaihtoehtoja.  

Supermessut ovat keväinen suurtapahtuma, jonka teemat vaihtelevat vuosittain. Puutarha- ja Kotimaanmatkailumessut järjestetään joka vuosi. Aiemmin toteutettuja teemoja on ollut muun muassa Kirja, Viini, Tampere Bike Show ja OutdoorErä. Supermessuilla nähdään vuosittain runsaasti laadukasta ja monipuolista ohjelmaa teatterista livemusiikkiin ja tähtiesiintyjiin, puutarhaluennoista kilpailuihin ja keskustelupaneeleihin. Perheen pienimpien viihtyvyydestä huolehtivat pidetyt suosikkihahmot ja lapsille suunnatut aktiviteetit.  

LISÄTIEDOT: www.supermessut.fi
Blogi: blogi.supermessut.fi
Facebook: www.facebook.com/supermessut
Twitter: @TampereenMessut, #Supermessut, #Puutarha, #KotimaanMatkailu, #AprilFest, #Keräily

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Twitter: @TampereenMessut
Pauliina Lindgren, projektipäällikkö, p. 050 516 4004, @PauliinaLindgre  
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu
Meri Mattila, tiedottaja p. 0400 914 877, @MeriTMattila

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs