Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Puutarha » Uutuustuote LammiAita viimeistelee näyttävästi pihapiirin

Lammin Betoni Oy

Uutuustuote LammiAita viimeistelee näyttävästi pihapiirin

Tiedote.
Julkaistu: 04.05.2012 klo 09:30
Julkaisija: Lammin Betoni Oy

LammiPihan uutuustuote LammiAita on Suomen markkinoiden pisimmälle paketoitu, näyttävä aitakokonaisuus. Se yhdistää hienostuneella tavalla kivirakenteita ja teräsosia ja on helppo hankkia ja asentaa. Aita on kestävä ja turvallinen. Erilaisia vaihtoehtojakin on paljon.


LammiAidan materiaalipaketti sisältää tuotteet anturasta lähtien. Peruspakettiin kuuluvat valmisanturamuotit, kantavat rakenteet, verhouskivet perusmuuriin ja pilareihin, teräsosat ja kiinnitystarvikkeet. Valmisbetoni, harjateräkset ja mahdollinen rappausmateriaali hankitaan omatoimisesti.

Aidan kiviosat voi toteuttaa luonnonkivillä verhottuna tai rapattuna haluttuun sävyyn. Perusrakenteeseen on myös mahdollista yhdistellä puuosia teräsosan tilalle, jos ulkonäköseikat niin vaativat. Vaakasuuntaisella laudoituksella aita saadaan sopimaan myös puutalon pihapiiriin.


Luonnonkiviverhouksessa on kaksi hengeltään erilaista vaihtoehtoa: pinnaltaan elävä, hieman mahtimainen ja sävyltään harmaa Dark sekä sileäpintaisempi, virtaviivaisempi, sirompi ja tummempi Black. Luonnonkiviosat ovat valmiiksi määrämittoihin leikattuja komponentteja, joiden asentaminen on helppoa.


Tuotteiden korkea mittatarkkuus lisää rakentamisen helppoutta ja säästää kustannuksia. Materiaalikustannukset esimerkiksi kadunvarren 30-metriseen aitaan ovat noin 15 000 euroa. Aidan rakentamisessa kannattaa kääntyä Lammin Betonin ammattilaisten puoleen. Heiltä saa apua niin materiaalin kuin asentajankin hankintaan.

Tyylikästä, kestävää ja turvallista
Aidan maalattua teräsosaa koristava kuvio voi olla geometrinen Labyrinth tai aaltomainen ja kevytkuvioisempi Wave. Muurikivellä voi sekä tehdä aitaa että hallita tontin korkeuseroja. LammiMuuri soveltuu jopa kolme metriä korkeiden muurien tekemiseen.


Kolmas teräsvaihtoehto on minimalistinen ja hiukan funkkishenkinen aita, Dice. Se soveltuu kokonsa ja mittojensa puolesta hyvin myös putoamissuojaukseen. Se tarvitaan, kun muurin putoamiskorkeus lähentelee metriä. Dice-malli on mitoitettu suoraan muurin etenemän mukaan, mikä helpottaa asennusta. Lisää turvallisuutta saa rakentamalla aitaan kauniin ja käytännöllisen valaistuksen.


Vaikka LammiAidan asentaminen on helppoa, suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa. Paneutumalla asiaan ajan kanssa säästää sekä vaivaa että euroja. Suunnittelussa määritellään aidan istuvuus rakennettavaan ympäristöön ja sidotaan se osaksi kokonaisuutta. Aita saattaa vaatia myös lupakäsittelyn.


Näyttävä aita kruunaa pihapiirin, nostaa kiinteistön jälleenmyyntiarvoa ja tuo Suomeen raikkaan tuulahduksen keskieurooppalaisesta tyylistä.

LammiPihatuotteet löytyvät yhä useammasta paikasta
Värimallit LammiPihakivistä, Reunakivistä ja Muurikivistä löytyvät kätevimmin alla olevan linkin sivuilta. Rautakaupat välittävät tuotteita, vaikkei heillä varastoissaan tuotteita olisikaan. Vihertuotteita myyvät liikkeet myyvät myös LammiPiha-tuotteita. Voit kysyä tuotteita asennettuna myös suoraan viherurakoitsijoilta. Suunnitteluapua kohteeseen saa viheraluesuunnittelijoilta. Alla olevasta linkeistä löytyy myös suunnittelijoiden yhteystietoja.

Tutustuminen tuotteisiin onnistuu parhaiten luonnollisessa ympäristössä. Pysyväisnäyttelyitä löytyy tällä hetkellä kuudelta paikkakunnalta ympäri Suomea, pääkaupunkiseudulla esimerkiksi Marketanpuisto.
http://www.lamminbetoni.fi/portal/fi/tuotteet/lammipiha/myyntipaikat/


Lisätietoja: Myyntijohtaja Risto Lemola, Lammin Betoni Oy
Puh. 0207 530 413, risto.lemola@lamminbetoni.fi, www.lamminbetoni.fi

Kuvagalleria:
http://www.lamminbetoni.fi/portal/fi/tuotteet/lammipiha/lammiaita/lammiaita_-galleria/
http://www.lamminbetoni.fi/portal/fi/valokuvagalleria/

Liitetiedostot

Lammin Betoni Oy on perustettu vuonna 1956. Se on Suomen vanhin ja suurin betonikivien valmistaja. Kansainvälistyvä konserni tunnetaan betonisten harkkojen, kivitalojen, kellariratkaisujen, valmisanturamuottien, muurikivien ja pihakivien innovatiivisena ja laadukkaana valmistajana. Työntekijöitä konsernissa on 77. Liikevaihto vuonna 2011 oli 31,4 milj. euroa.

Lammin Betoni on kehittänyt jatkuvasti toimintaansa ja tuotteitaan sekä pyrkinyt löytämään uusia tapoja betonin hyödyntämiseksi pientalorakentamisessa. Esimerkkejä tästä ovat Lammin ladottavat lämpökivet ja niiden myötä kivitalojen parhaimmistoa edustava tytäryhtiö Lammi-Kivitalot.

Pihojen merkityksen kasvaessa entisestään LammiPiha on tuonut valikoimiinsa uusia tuotteita ja ratkaisuja, jotka ovat ilmeeltään ja värimaailmaltaan toimivasti Lammi-tuoteperhettä täydentäviä.

Uusin tulokas konsernissa on laadukkaisiin perustustuotteisiin keskittyvä Lammi-Perustus, joka valmistaa mm. LammiTassu-valmisanturamuotteja.

Vientitoimintaa konsernilla on lähinnä Venäjälle, Viroon, Ruotsiin ja Norjaan. www.lamminbetoni.fi, www.lammi-kivitalot.fi, www.lammi-perustus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs