Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Puutarha » Ulkona kuivattu pyykki tuoksuu ihanan raikkaalta!

Sinituote Oy

Ulkona kuivattu pyykki tuoksuu ihanan raikkaalta!

Tiedote.
Julkaistu: 17.06.2015 klo 13:43
Julkaisija: Sinituote Oy

Vie pyykit ulos narulle ja anna lempeän kesätuulen kuivattaa ne. Ulkona kuivattu pyykki saa  uskomattoman hyvän tuoksun, sillä runsas happi häätää hajumolekyylit ja raikastaa pyykin.

Ulkona kuivatetut liinavaatteet myös siliävät yleensä paremmin kuin sisällä kuivatut pyykit, eikä kuivattaminen kuluta lainkaan sähköenergiaa.

Allergisen kannattaa kuitenkin odottaa, kunnes siitepölyaika on ohi, ja viedä vasta sitten pyykkinsä ulos kuivumaan.

Sinituotteen vaatehuollon valikoimassa on erilaisia pyykkipoikia, pyykkinaruja ja kuivaustelineitä, joiden avulla pyykin ripustaminen käy joutuisasti.

Wendela on uusi alumiininen kuivausteline, joka helppo pystyttää mukana tulevan maaputken avulla. Kevyeeseen ja ruostumattomaan telineeseen on saatavilla myös erikseen myytävä maa-ankkuri. Kuivausteline on helppo laittaa kasaan kiristysnauhan avulla.

Mega-pyykkipojat ovat muovisia, tavallista reilumman kokoisia pyykkipoikia, jotka myydään 48 kpl:n pakkauksessa.

Pyykkinipsu on monikäyttöinen väline monenmoiseen kiinnittämiseen ja ripustamiseen. Se kiinnittää pyykit jättämättä painaumia. Pyykkinipsu on myös tasapainotettu, joten se pysyy aina oikeassa asennossa. Pyykkipojat on kätevä säilyttää pyykkipoikakorissa, jossa ne ovat pyykkiä ripustettaessa aina helposti saatavilla.

Valikoimassa on myös punottuja pyykkinaruja, joiden pituus on 25– 30 metriä. Niiden muovitettu pinta on helppo puhdistaa sekä venymättömiä muovisia pyykkinaruja, joiden pituus on 20-50 metriä.

 

Lisätietoja:
Sinituote Oy, Varatoimitusjohtaja Aino Määttä, p. 019 7600 213 tai aino.maatta@sinituote.fi

Tuotekuvat ovat ladattavissa aineistopankistamme

Liitetiedostot

 

Suomalainen perheyritys Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Seuraa meitä
Facebookissa: https://www.facebook.com/Sinituote
Twitterissä: https://twitter.com/sinituote
Nettisivuilla: http://www.sini.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs