Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Puutarha » Sangen Oy yhteistyöhön Restel-ketjun kanssa

Sangen Oy

Sangen Oy yhteistyöhön Restel-ketjun kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 10.05.2016 klo 08:15
Julkaisija: Sangen Oy

Sangen Oy yhteistyöhön Restel-ketjun kanssa

 

Alkoholijuomien valmistukseen erikoistunut Sangen Oy ja Restel-ketju ovat tehneet aiesopimuksen Tornion Panimon ja Sangenin tuotteiden myymiseksi ja markkinoimiseksi. Toiminta on tarkoitus aloittaa Restelin Pohjois-Suomessa sijaitsevissa ravintoloissa ja hotelleissa. Osapuolten yhteisenä tavoitteena on laajentaa yhteistyö kattamaan koko Restel-ketjua. 

"Pienpanimoteollisuus on nyt kovassa nousussa ja kuluttajakäyttäytyminen on muuttunut pienpanimoita suosivaan suuntaan. Yhteistyö tuo paljon mahdollisuuksia ja haluamme ehdottomasti, että Sangenin ja Tornion Panimon tuotteet ovat valikoimissamme ensimmäisten joukossa", kertoo Restel-ketjun aluepäällikkö Markus Nordberg

“Näemme Sangenissa valtavan potentiaalin ja yhteistyösopimuksella haluamme varmistaa kaivatun pohjoisen oluen paluun markkinoille”, Nordberg lisää.

"Tämä on todella iso asia Sangenille ja Tornion Panimolle. Sopimus avaa meille upeat myyntikanavat ja mahdollistaa logistiikan optimoimisen kustannustehokkaasti", kertoo Sangenin myynnistä ja PR:stä vastaava Outi Forstén. 

"Sangen pitää huolen siitä, että uutuustuotteet tulevat näkymään ja kuulumaan tuotelanseerauksien yhteydessä", hehkuttaa Forstén.

Sangen Oy:lla on parhaillaan käynnissä osakeanti Tornion Panimon tuotannon käynnistämiseksi Lapin Kullan entisiin tiloihin.

  

Lisätiedot:

 

Mikko Ahokas

Hallituksen puheenjohtaja, Sangen Oy

Mobile: +358 40 502 5249

E-mail: mikko.ahokas@sangen.fi

 

Markus Nordberg

Aluepäällikkö, Juomaravintolat Pohjois-Suomi, Restel Oy

Mobile: +358 400 926 354

E-mail: markus.nordberg@restel.fi

Liitetiedostot

Sangen Oy on v. 2015 perustettu alkoholijuomiin erikoistunut yritys sekä Tornion Panimon pääomistaja. Sangen Oy työskentelee tiiviisti Tornion Panimon yrityksen johdon kanssa, kehittääkseen yhtiötä sen nopean kasvun vaatimissa rahoitus-, myynti-, markkinointi- ja tuotekehitysstrategioissa. Sangenilla on Tornion Panimoa varten käynnissä osakeanti osoitteessa: www.sangen.fi/anti.

 

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja palvelualan yritys. Restel-konserni omistaa eri puolella Suomea yhteensä 49 hotellia ja 240 ravintolaa.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs