Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Puutarha » Puutarhurin ja maaseutuyrittäjän aikuiskoulutukset alkavat tammikuussa

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Puutarhurin ja maaseutuyrittäjän aikuiskoulutukset alkavat tammikuussa

Tiedote.
Julkaistu: 03.10.2016 klo 15:48
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammatti-instituutissa alkaa tammikuussa puutarhurin ja maaseutuyrittäjän aikuiskoulutukset. Opinnot koostuvat lähijaksoista oppilaitoksessa, verkko-opetuksesta, etäopiskelusta ja työssäoppimisesta. Hakuaika koulutuksiin on 12.10 - 13.11.2016. Koulutuksiin haetaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.hami.fi.

Viherala Lepaalla

Viheralan opinnot painottuvat kasvillisuusalueiden rakentamiseen ja hoitoon. Opintoihin voi valita mm. viherrakentamisen kivityöitä, eritysviheralueiden ylläpitoa, asiakkaiden neuvomista puutarhamyymälässä tai pihasuunnittelun perusteita.

Viheralan puutarhuri työskentelee pihojen, puistojen, liikunta- ja leikkipaikkojen rakentajana ja niiden hoitotöissä. Moni perustaa oman viheralan yrityksen. Myös puutarhamyymälät työllistävät viheralan puutarhureita.

Maatalousala Mustialassa

Maatalousalan perustutkinnossa perehdytään maaseutuyrittämiseen sekä maan kasvukunnon ja tuotantoympäristön hoitamiseen. Lisäksi valintoja voi tehdä peltokasvien tuottamiseen ja tuotantoeläinten hoitamiseen liittyvistä opinnoista.

Hankittu ammattitaito näytetään aidoissa työelämän tilanteissa. Lähijaksoilla opittuja tietoja täydennetään käytännön työympäristöissä opetusmaatilalla ja ulkopuolisilla tiloilla. Mustialan opetusmaatilalla on uusi opetusnavetta, joka on eristämätön pihatto. Navetassa on yksi lypsyrobotti, lantakäytävät siivoaa puhdistusrobotti ja kuivitus on automatisoitu erillisellä kuivituslaitteella.

Lisätiedot:

www.hami.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs