Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Puutarha » Maston on saanut naisilta yli tuhat tuunausideaa

Maston Oy

Maston on saanut naisilta yli tuhat tuunausideaa

Tiedote.
Julkaistu: 24.05.2016 klo 09:30
Julkaisija: Maston Oy

Ideat pihaan ja puutarhaan -kilpailun vastauksista 80 prosenttia on tullut naisilta. Suomalainen spraymaalien markkinajohtaja Maston yllättyi kesäkampanjan vauhdikkaasta alusta.

 

”Huhtikuun puolivälissä alkanut Ideat pihaan ja puutarhaan -kilpailuun on parin ensimmäisen viikon aikana osallistunut reilut 1 600 tuunaajaa. Iloiseksi yllätykseksemme valtaosa on naisia”, kertoo Maston Oy:n markkinointipäällikkö Jonna Modev.

 

Modev näkee sukupuolijakauman taustalla naisten kasvavan mielenkiinnon spraymaalaamista kohtaan.

Kun Maston jokin aika sitten tutki erilaisten esineiden kunnostusta harrastavien suomalaisten tottumuksia, spraymaalaaminen oli tutumpaa miehille kuin naisille.

 

”Ryhdyimme suuntaamaan viestintäämme naisille, ja tulokset alkavat jo näkyä. Spraymaali on paras vaihtoehto tyypillisiin naisten tuunailukohteisiin – esimerkiksi huonekaluihin ja kodin pienesineisiin”, Modev toteaa.

 

”Spraymaalimme soveltuvat kaikille materiaaleille muovista keramiikkaan ja kivestä teräkseen. Jälki on tasaista ja valumatonta, ja mikä parasta – työskentely on erittäin vaivatonta, kun maalaaminen ei edellytä siveltimiä tai astioita, joita pitäisi jälkeenpäin puhdistaa.”

 

Yhtenä hauskimmista Ideat pihaan ja puutarhaan -kilpailuvastauksista Modev mainitsee koristemajakan, jonka spraymaalilla valkoiseksi viimeistelty pinta kätkee alleen viisi päällekkäistä kukkapurkkia.

 

”Yhtä kekseliäitä ideoita toteutetaan varmasti pitkin kesää mökeillä ja kodeissa eri puolilla Suomea. Ideat pihaan ja puutarhaan -kilpailu jatkuu elokuun loppuun asti, joten mukaan ehtii hyvin”, Modev kannustaa.

 

Kesäkampanjassa Maston arpoo tuotepaketteja joka viikko sekä tuhannen euron pääpalkinnon elokuun lopulla. Ideat pihaan ja puutarhaan -kilpailu jatkuu koko kesän ja löytyy osoitteesta www.maston.fi/fi/pihajapuutarha.

 

Lisätietoja:

Markkinointipäällikkö Jonna Modev | 040 510 5099 | jonna.modev@maston.fi

Maston Oy

www.maston.fi

 

Pihan ja puutarhan tuunaus: https://www.youtube.com/watch?v=cjSQhAtj3Tg

Keittiön uudistus: https://youtu.be/OdLGSfOWDa4

Liitetiedostot

 

Markkinajohtaja Maston tekee maalaamisesta helppoa

Kirkkonummen Veikkolassa spraymaaleja valmistava Maston Oy on suomalainen pintakäsittelyteknologian edelläkävijä. Vuonna 1968 perustettu yritys menestyy sekä koti- että vientimarkkinoilla tarjoamalla ammatti- ja harrastajamaalareille maailman parhaita tuotteita. Tuotekehityspanostusten tuloksena Maston Oy:llä on useita patentteja. Suomessa myydyistä spraymaaleista kaksi kolmasosaa on Maston Oy:n valmistamia. Tuotteilla on kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki.

Tuotannosta puolet menee vientiin, pääosin Eurooppaan ja aina Australiaan asti.

Maston säästää luonnonvaroja ja ympäristöä sekä tuotekehityksen että päivittäisen toiminnan keinoin. Maston on esimerkiksi kehittänyt maailman ensimmäisen vesiliukoisen spraymaalin. Ympäristövastuu ulottuu täysin kierrätettäviin tuotepakkauksiin sekä puupelleteillä lämpiävälle tehtaalle. Vuonna 2015 Maston Oy:n liikevaihto oli 7,3 miljoonaa euroa ja tulos 0,8 miljoonaa euroa.

Lisätietoja: www.maston.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs