Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Puutarha » Maisemasuunnittelun opiskelijat rakensivat pienpihan messuosastolle osana viestinnän opintoja

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Maisemasuunnittelun opiskelijat rakensivat pienpihan messuosastolle osana viestinnän opintoja

Tiedote.
Julkaistu: 12.04.2012 klo 11:30
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Tampereen Puutarha 2012 -messuilla 13. - 15.4. on nähtävillä toisen vuoden maisemasuunnittelijaopiskelijoiden suunnittelema ja toteuttama pienpiha. Opiskelijoita on myös messujen aikana paikan päällä kertomassa suunnitteluprosessin eri vaiheista ja markkinoimassa HAMKin Lepaan yksikön koulutuksia. Pihan ja messuosaston toteutus on osa asiantuntijaviestinnän opintojaksoa.

Sosiaalinen media projektin ja projektiviestinnän apuna

Messujärjestelyissä on käytetty hyödyksi erilaisia mobiilisovelluksia, joihin on perehdytty HAMKin Mobiilisti-työpajassa. Ryhmän sisäinen viestintä on hoidettu mm. Facebookin ja twitterin avulla ja esitemateriaalissa on käytetty QR-koodeja.Ryhmällä on ollut projektin aikana käytössään tablet-tietokoneet. Tiedotus-tiimi on luonut tapahtumalle oman julkisen Facebook-tapahtuman, jossa voi tutustua tekijöihin ja osaston suunnitteluprosessiin.

Pihasuunnittelun tulevat ammattilaiset panostavat rentouteen, rustiikkisuuteen ja rauhallisuuteen

HAMKin Lepaan osastolla esitellään maisemasuunnittelun opiskelua ja pihasuunnittelun prosesseja. Osasto rakentuu paikanpäälle rakennetusta pienpihasta ja info-osiosta, joissa tulee esille näkemys toimivasta yksityisen pihan ympäristöstä. Piha on nimeltään ”Nauti olostasi”. Tarkoituksena on osoittaa, että myös pienelle pihalle on suunniteltavissa aisteja hellivä kokonaisuus. Ryhmän markkinointitiimin tekemä esite esittelee mm. pihan suunnitteluprosessin kuvien avulla. Tutustu esitteeseen (pdf) »

Puutarhanhoidon suosion noustessa myös viheralan koulutuksen merkitys kasvaa. HAMKissa kursseja sidotaan yhä enemmän projektimuotoisiin töihin, joissa tutustutaan samalla työelämään. Yleistyvä sosiaalisen median käyttö on pyritty hyödyntämään koulutuksessa.

Lisätietoja:
Pia Rupponen, viestinnän lehtori, sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi tai p. 03 646 5246

HAMKin Lepaan yksikön löydät messuilla osastolta p7.

Liitetiedostot

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs