Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Puutarha » Lastenpäivä Mustilassa 2014

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Lastenpäivä Mustilassa 2014

Tiedote.
Julkaistu: 15.05.2014 klo 14:33
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Arboretum Mustila Elimäellä on Suomen suurin ja vanhin puulajipuisto, yksi Kymenlaakson merkittävimmistä matkailukohteista sekä opettavaisten ja eksoottisen luontoretkien määränpää.

Useiden tahojen yhteistyöhankkeena Mustila Arboretumissa järjestetään uusi tapahtuma Lastenpäivä Mustilassa 25. toukokuuta 2014 klo 11–16. Tapahtuman tavoitteena on ensimmäisenä vuonna 1000–2000 kävijää. Tapahtuma koostuu mielenkiintoisista ja opettavaisista luontoelämyksistä ja aktiviteeteista erityisesti perheen pienimmille – koko perheen hauskasta yhdessäolosta luontopolun varrella.

Tapahtuman kenraaliharjoitus järjestettiin Mustila Arboretumissa 14.5. ja tulevaa tapahtumaa pääsi etukäteen testaamaan Anjalan koulun eka- ja toisluokkalaiset. Pienten koululaisten kommentit olivat riemukkaita: ’Parasta on, kun pääsee halaamaan keijua ja karhua!’ ’ Mulla on pussi täynnä hienoja käpyjä ja tammenterhoja!’ ’Sikamakee vanha reki!’

Tapahtuma usean tahon yhteisponnistus

Suunnittelun ja toteuttamisen päävastuun ovat kantaneet Arboretum Mustila, Kymenlaakson ammattikorkeakoulu (Kyamk) ja Kouvolan seudun ammattiopisto (KSAO).  Eri yhteistyökumppanit ja sponsorit ovat myös mukana tapahtumassa monella eri tapaa.

Tapahtuman suunnittelu ja järjestäminen on ollut myös osa laajempaa Intoverkko-projektia. Intoverkko-projekti tähtää Kymenlaakson ammattikorkeakoulun ja Kouvolan seudun ammattiopiston opiskelijoiden yleisten työelämäkompetenssien kehittämiseen ja yhteistyön lisäämiseen. Projektin toisena tavoitteena on luoda siltaopintoja opiskelijoille helpottamaan siirtymistä toiselta asteelta korkeakouluun.

Tapahtumapäivän sisällön ja markkinointiviestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa on ollut mukana Kyamkin opiskelijoita liiketalouden markkinoinnin ryhmästä LT12S3, ohjaajana lehtori Marita Kankaanranta, tapahtuman visuaalisen ilmeen suunnittelijoina ja toteuttajina opiskelijoita graafikkoryhmästä MU13GR ja  VI10G, ohjaajana lehtori Tarja Brola.  KSAO aikuisopiston artesaaniohjaustoiminnan opiskelijaryhmä OHTO12S on suunnitellut ja puvustanut tapahtuman satuhahmot, ohjaajana lehtori Minna Manninen ja KSAO:n matkailualan opiskelijoita ryhmistä MAT11 ja MAT12 on toteuttamassa tapahtumapäivää paikan päällä erilaisissa tehtävissä, ohjaajana tuntiopettaja Jaana Parkkali.

Lisätietoja tapahtumasta

www.mustila.fi
Jukka Reinikainen, Mustila Arboretum toiminnanjohtaja, puh. 0400 652 298 
Meeri Akkila, Kyamk liiketalouden opiskelija, meeri.akkila (at) student.kyamk.fi, puh. 040 720 8771

Kuvat:

Kuvat kenraaliharjoituksesta 14.5.2014 sekä Kyamkin graafisen muotoilun opiskelijoiden Eemi Räsäsen ja Suvi Määttäsen suunnittelema tapahtuman tunnus liitteenä.

Liitetiedostot

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs