Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Puutarha » LAMMISUIHKULÄHTEET

Lammin Betoni Oy

LAMMISUIHKULÄHTEET

Tiedote.
Julkaistu: 09.05.2012 klo 11:16
Julkaisija: Lammin Betoni Oy

Keskieurooppalaiset tyylisuunnat ovat rantautumassa nyt myös Suomeen. Tulemme näkemään lähivuosina muun muassa paljon erilaisia aita- ja porttiratkaisuja sekä monenlaisia vesielementtejä.
Tänä keväänä LammiPiha on esitellyt alan puutarhamessuilla Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa kokonaan uuden suihkulähteiden tuoteryhmän.


Suihkulähdeperhe soveltuu sekä julkiseen että yksityiseen käyttöön. Tilanjakoon, katseenvangitsijaksi, rauhoittavaa äänimaailmaa tuomaan tai vain omaksi iloksi tuoteperheestä löytyy oma hauska kokovaihtoehto.
Suihkulähteet ovat helposti koottavia kokonaisuuksia, joista valmistuu kätevästi oman näköinen, persoonallinen ja muuhun pihaan kauniisti sointuva toiminnallinen elementti, joka ei jää huomaamatta. Käyttötarpeen tai mielihalun muuttuessa suihkulähde muuntuu helposti näyttäväksi kukkalaatikoksi.


LammiSuihkulähteitä on kolmea kokoa:
Solina Piccolo  - 800x800x400
Solina Mezzo   - 1400x1400x800
Solina Grande - 2600x2600x1000, sisältää kerrannaisen rakenteen

LammiPihatuotteet löytyvät yhä useammasta paikasta
Värimallit LammiPihakivistä, Reunakivistä ja Muurikivistä löytyvät kätevimmin alla olevan linkin sivuilta. Rautakaupat välittävät tuotteita, vaikkei heillä varastoissaan tuotteita olisikaan. Vihertuotteita myyvät liikkeet myyvät myös LammiPiha-tuotteita. Voit kysyä tuotteita asennettuna myös suoraan viherurakoitsijoilta. Suunnitteluapua kohteeseen saa viheraluesuunnittelijoilta. Alla olevasta linkeistä löytyy myös suunnittelijoiden yhteystietoja.

Tutustuminen tuotteisiin onnistuu parhaiten luonnollisessa ympäristössä. Pysyväisnäyttelyitä löytyy tällä hetkellä kuudelta paikkakunnalta ympäri Suomea, pääkaupunkiseudulla esimerkiksi Marketanpuisto.
http://www.lamminbetoni.fi/portal/fi/tuotteet/lammipiha/myyntipaikat/
Suihkulähteiden tekniset tiedot ja asennusohjeet päivittyvät LammiPihan sivuille kevään aikana.

Lisätietoja: Myyntijohtaja Risto Lemola, Lammin Betoni Oy
Puh. 0207 530 413, s-posti: risto.lemola@lamminbetoni.fi, www.lamminbetoni.fi

 
Tuotekuvia uutuuksista:
http://www.lamminbetoni.fi/portal/fi/tuotteet/lammipiha/lammimuuri/lammimuuri_-_valokuvagalleria/

Liitetiedostot

Lammin Betoni Oy on perustettu vuonna 1956. Se on Suomen vanhin ja suurin betonikivien valmistaja. Kansainvälistyvä konserni tunnetaan betonisten harkkojen, kivitalojen, kellariratkaisujen, valmisanturamuottien, muurikivien ja pihakivien innovatiivisena ja laadukkaana valmistajana. Työntekijöitä konsernissa on 77. Liikevaihto vuonna 2011 oli 31,4 milj. euroa.

Lammin Betoni on kehittänyt jatkuvasti toimintaansa ja tuotteitaan sekä pyrkinyt löytämään uusia tapoja betonin hyödyntämiseksi pientalorakentamisessa. Esimerkkejä tästä ovat Lammin ladottavat lämpökivet ja niiden myötä kivitalojen parhaimmistoa edustava tytäryhtiö Lammi-Kivitalot.

Pihojen merkityksen kasvaessa entisestään LammiPiha on tuonut valikoimiinsa uusia tuotteita ja ratkaisuja, jotka ovat ilmeeltään ja värimaailmaltaan toimivasti Lammi-tuoteperhettä täydentäviä.

Uusin tulokas konsernissa on laadukkaisiin perustustuotteisiin keskittyvä Lammi-Perustus, joka valmistaa mm. LammiTassu-valmisanturamuotteja.

Vientitoimintaa konsernilla on lähinnä Venäjälle, Viroon, Ruotsiin ja Norjaan. www.lamminbetoni.fi, www.lammi-kivitalot.fi, www.lammi-perustus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs