Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Puutarha » LAMMIPIHAN UUTUUDET ESILLÄ MARKETANPUISTON PUUTARHAMARKKINOILLA 9.6. -TERVETULOA Espooseen lauantaina 9.6. kello 10–15

Lammin Betoni Oy

LAMMIPIHAN UUTUUDET ESILLÄ MARKETANPUISTON PUUTARHAMARKKINOILLA 9.6. -TERVETULOA Espooseen lauantaina 9.6. kello 10–15

Kutsu.
Julkaistu: 11.05.2012 klo 09:24
Julkaisija: Lammin Betoni Oy

Tänä keväänä LammiPiha on esitellyt alan puutarhamessuilla Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa kokonaan uusia tuoteryhmiä, muun muassa erilaisia aita- ja porttiratkaisuja sekä erilaisia vesielementtejä. Messukävijät ovat ottaneet nämä keskieurooppalaista tyylisuuntaa edustavat ratkaisut ilolla vastaan. Nyt uutuudet ovat nähtävillä myös Marketanpuistossa LammiPihan osastolla, joka on yksi kuudesta pysyväisnäyttelystä Suomessa.


Helppohoitoisuus on meillä Suomessa kestotrendi. Se ei kuitenkaan sulje pois näyttävyyttä. Molemmat ovat yhdistettävissä ja toteutettavissa hyvällä suunnittelulla sekä viimeistellyillä tuotteilla, joiden valikoimat ovat monipuoliset.


Hyvin hoidettu piha nostaa myös kiinteistön arvoa ja lyhentää sen myyntiaikaa. Pihan ulkonäkö on asunnon ostajalle yhä tärkeämpi asia. Tästä Huoneistomarkkinointi on julkaissut tuoreen kyselytutkimuksen 25.4..


Lammin Betoni on Suomen vanhin ja suurin betonikivien valmistaja. Konserni tunnetaan betonisten harkkojen, muurikivien, pihakivien, kivitalojen, kellariratkaisujen sekä valmisanturamuottien innovatiivisena ja laadukkaana valmistajana. Pihojen merkityksen kasvaessa entisestään LammiPiha on tuonut valikoimiinsa uusia tuotteita ja ratkaisuja, jotka ovat ilmeeltään ja värimaailmaltaan toimivasti Lammi-tuoteperhettä täydentäviä.


Uutta näyttävyyttä helposti asentaen
Uutuustuote LammiAita tuo markkinoille näyttävän vaihtoehdon tontin rajaamistarpeisiin. Hienostuneella tavalla kivirakenteita ja tyylikkäitä teräsosia yhdistelevä kokonaisuus on helppo hankkia ja asentaa. Aidan kiviosat voi toteuttaa luonnonkivillä verhottuna, rapattuna haluttuun sävyyn tai valmiina lohkopintaisena betonina. Perusrakenteeseen on myös mahdollista yhdistellä puuosia teräsosan tilalle, jos ulkonäköseikat näin vaativat.


Luononkiviverhouksessa on kaksi hengeltään erilaista vaihtoehtoa. Kiviosat ovat valmiiksi määrämittoihin leikattuja komponentteja, joiden asentaminen on helppoa. Teräsosia on kolme vaihtoehtoa, joista yksi soveltuu kokonsa ja mittojensa puolesta hyvin myös putoamissuojaukseen. Se tarvitaan, kun muurin putoamiskorkeus lähentelee metriä. LammiMuuri soveltuu jopa kolme metriä korkeiden muurien tekemiseen.


Uutta LammiPihan valikoimissa ovat myös muurien sisään asennettavat valaisimet, joiden muotokieli sointuu kauniisti muurikiveen ja putoamissuojaukseen. Valo siivilöityy häikäisemättömästi siiviköstä, ja muurista syntyy entistäkin tyylikkäämpi ja näyttävämpi kokonaisuus.


Uusi on myös suihkulähteiden tuoteryhmä. Valikoima soveltuu sekä julkiseen että yksityiseen käyttöön.


– Tilanjakoon, katseenvangitsijaksi, rauhoittavaa äänimaailmaa tuomaan tai vain omaksi iloksi tuoteperheestä löytyy oma hauska kokovaihtoehto. Suihkulähteet ovat helposti koottavia kokonaisuuksia, joista valmistuu kätevästi oman näköinen, persoonallinen ja muuhun pihaan kauniisti sointuva toiminnallinen elementti, joka ei jää huomaamatta. Käyttötarpeen tai mielihalun muuttuessa suihkulähde muuntuu helposti näyttäväksi kukkalaatikoksi, myyntijohtaja Risto Lemola kuvailee.


LammiPihatuotteet löytyvät yhä useammasta paikasta
Värimallit LammiPihakivistä, Reunakivistä ja Muurikivistä löytyvät kätevimmin alla olevan linkin sivuilta. Rautakaupat välittävät tuotteita, vaikkei niillä varastoissaan tuotteita olisikaan. Vihertuotteita myyvät liikkeet myyvät myös LammiPiha-tuotteita. Voit kysyä tuotteita asennettuna myös suoraan viherurakoitsijoilta. Suunnitteluapua kohteeseen saa viheraluesuunnittelijoilta. Alla olevasta linkeistä löytyy myös suunnittelijoiden yhteystietoja.

Tutustuminen tuotteisiin onnistuu parhaiten luonnollisessa ympäristössä. Pysyväisnäyttelyitä löytyy tällä hetkellä kuudelta paikkakunnalta ympäri Suomea, pääkaupunkiseudulla esimerkiksi Marketanpuisto.
http://www.lamminbetoni.fi/portal/fi/tuotteet/lammipiha/myyntipaikat/


Lisätietoja: Myyntijohtaja Risto Lemola, Lammin Betoni Oy
Puh. 0207 530 413, s-posti: risto.lemola@lamminbetoni.fi, www.lamminbetoni.fi

Liitetiedostot

Lammin Betoni Oy on perustettu vuonna 1956. Se on Suomen vanhin ja suurin betonikivien valmistaja. Kansainvälistyvä konserni tunnetaan betonisten harkkojen, kivitalojen, kellariratkaisujen, valmisanturamuottien, muurikivien ja pihakivien innovatiivisena ja laadukkaana valmistajana. Työntekijöitä konsernissa on 77. Liikevaihto vuonna 2011 oli 31,4 milj. euroa.

Lammin Betoni on kehittänyt jatkuvasti toimintaansa ja tuotteitaan sekä pyrkinyt löytämään uusia tapoja betonin hyödyntämiseksi pientalorakentamisessa. Esimerkkejä tästä ovat Lammin ladottavat lämpökivet ja niiden myötä kivitalojen parhaimmistoa edustava tytäryhtiö Lammi-Kivitalot.

Pihojen merkityksen kasvaessa entisestään LammiPiha on tuonut valikoimiinsa uusia tuotteita ja ratkaisuja, jotka ovat ilmeeltään ja värimaailmaltaan toimivasti Lammi-tuoteperhettä täydentäviä.

Uusin tulokas konsernissa on laadukkaisiin perustustuotteisiin keskittyvä Lammi-Perustus, joka valmistaa mm. LammiTassu-valmisanturamuotteja.

Vientitoimintaa konsernilla on lähinnä Venäjälle, Viroon, Ruotsiin ja Norjaan. www.lamminbetoni.fi, www.lammi-kivitalot.fi, www.lammi-perustus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs