Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Puutarha » KESKIEUROOPPALAISET TYYLISUUNNAT RANTAUTUVAT SUOMALAISPIHOILLE – Ylellinen puutarha ihastuttaa Tampereen Puutarhamessuilla

Huuto Oy

KESKIEUROOPPALAISET TYYLISUUNNAT RANTAUTUVAT SUOMALAISPIHOILLE – Ylellinen puutarha ihastuttaa Tampereen Puutarhamessuilla

Tiedote.
Julkaistu: 13.04.2012 klo 08:30
Julkaisija: Huuto Oy

Ylellinen puutarha on yksi Tampereen Puutarhamessujen Teemapihat-alueen huikeista kokonaisuuksista. Se ennakoi näyttävästi ja konkreettisesti tulevia piha- ja puutarhatrendejä ja antaa kipinöitä ympäristön muodonmuutokseen ja unelmien puutarhan luomiseen omalle kotipihalle.


Ylellisen puutarhan ovat messuille suunnitelleet ja toteuttaneet yhteistyössä Ympäristörakennus Saarinen ja Lammin Betoni.


Ylellinen puutarha on nautiskelijan keidas, jossa siirrytään päivän vaihtuessa iltaan patiolta puutarhan spa-osastolle. Vaikka puutarha on loistelias, se on helppohoitoinen, kiitos monien näyttävien kivirakenteiden.


– Ylellisessä puutarhassa näkyy, että keskieurooppalaiset tyylisuunnat ovat rantautumassa nyt myös Suomeen. Tulemme näkemään lähivuosina muun muassa paljon erilaisia aita- ja porttiratkaisuja sekä monenlaisia vesielementtejä, kertoo myyntijohtaja Risto Lemola Lammin Betoni Oy:stä.


Helppohoitoisuus on meillä Suomessa kestotrendi. Se ei kuitenkaan sulje pois näyttävyyttä. Molemmat ovat yhdistettävissä ja toteutettavissa hyvällä suunnittelulla sekä viimeistellyillä tuotteilla, joiden valikoimat ovat monipuoliset.


Lammin Betoni on Suomen vanhin ja suurin betonikivien valmistaja. Konserni tunnetaan betonisten harkkojen, muurikivien, pihakivien, kivitalojen, kellariratkaisujen sekä valmisanturamuottien innovatiivisena ja laadukkaana valmistajana. Pihojen merkityksen kasvaessa entisestään LammiPiha on tuonut valikoimiinsa uusia tuotteita ja ratkaisuja, jotka ovat ilmeeltään ja värimaailmaltaan toimivasti Lammi-tuoteperhettä täydentäviä.


Uutta näyttävyyttä helposti asentaen
Uutuustuote LammiAita tuo markkinoille näyttävän vaihtoehdon tontin rajaamistarpeisiin. Hienostuneella tavalla kivirakenteita ja tyylikkäitä teräsosia yhdistelevä kokonaisuus on helppo hankkia ja asentaa. Aidan kiviosat voi toteuttaa luonnonkivillä verhottuna, rapattuna haluttuun sävyyn tai valmiina lohkopintaisena betonina. Perusrakenteeseen on myös mahdollista yhdistellä puuosia teräsosan tilalle, jos ulkonäköseikat näin vaativat.


Luononkiviverhouksessa on kaksi hengeltään erilaista vaihtoehtoa. Kiviosat ovat valmiiksi määrämittoihin leikattuja komponentteja, joiden asentaminen on helppoa. Teräsosia on kolme vaihtoehtoa, joista yksi soveltuu kokonsa ja mittojensa puolesta hyvin myös putoamissuojaukseen. Se tarvitaan, kun muurin putoamiskorkeus lähentelee metriä. LammiMuuri soveltuu jopa kolme metriä korkeiden muurien tekemiseen.


Uutta LammiPihan valikoimissa ovat myös muurien sisään asennettavat valaisimet, joiden muotokieli sointuu kauniisti muurikiveen. Valo siivilöityy häikäisemättömästi siiviköstä, ja muurista syntyy entistäkin tyylikkäämpi ja näyttävämpi kokonaisuus.


Ylellisestä puutarhasta löytyy myös esimerkki LammiPihan kokonaan uudesta suihkulähteiden tuoteryhmästä.
– Suihkulähdeperhe soveltuu sekä julkiseen että yksityiseen käyttöön. Tilanjakoon, katseenvangitsijaksi, rauhoittavaa äänimaailmaa tuomaan tai vain omaksi iloksi tuoteperheestä löytyy oma hauska kokovaihtoehto. Suihkulähteet ovat helposti koottavia kokonaisuuksia, joista valmistuu kätevästi oman näköinen, persoonallinen ja muuhun pihaan kauniisti sointuva toiminnallinen elementti, joka ei jää huomaamatta. Käyttötarpeen tai mielihalun muuttuessa suihkulähde muuntuu helposti näyttäväksi kukkalaatikoksi, Lemola kuvailee.

Lisätietoja: Myyntijohtaja Risto Lemola, Lammin Betoni Oy
Puh. 0207 530 413, s-posti: risto.lemola@lamminbetoni.fi, www.lamminbetoni.fi

 

Liiteenä: kuvia Teemapihat-alueen Ylellisen puutarhan suunnitelmasta ja toteutuksesta sekä LammiPihan osastolta A 840

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs