Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Puutarha » Johtava hyönteistorjuntabrändi Raid uudistuu

 Oy Transmeri Ab

Johtava hyönteistorjuntabrändi Raid uudistuu

Tiedote.
Julkaistu: 23.04.2015 klo 13:57
Julkaisija: Oy Transmeri Ab

Uutuuksia Raidin aerosolituotteisiin

Raid uudistaa ulkoisen olemuksensa ja tuotesarjaan saadaan samalla muutama tuoteuutuus; sekä yleistorjunta-aine että täsmäaseita alkavalle hyönteissesongille. Nyt omaan tarpeeseen on entistä helpompi löytää juuri oikea tuote!

Raidin suosituimmasta tuotteesta, House&Garden aerosolista, on ilmestynyt kauppoihin uudet versiot, Raid House hyönteistorjunta 150 ml ja 300 ml. Suomessa valmistetut Avainlippu-merkin omaavat aerosolit säilyttävät tehonsa entistä pidempään, jolloin haluttu lopputulos saavutetaan nopeammin ja pienemmällä vaivalla. Aerosoleilla karkotetaan lentäviä hyönteisiä, esimerkiksi koiperhosia ja kärpäsiä.

Jos ongelmia on erilaisia tai kesään haluaa varautua ennalta käsin, uusi Raid Moniteho hyönteisaerosoli on täydellinen vastaus. Riittoisan kokoinen tuote on tehty niille, jotka haluavat selvittää kaikki hyönteisongelmansa yhdellä tuotteella. Raid Moniteholla torjut niin lentäviä kuin ryömiviä hyönteisiä. Tuote on Avainlippu-merkin omaava Suomessa valmistettu tuote.

Raid Hyttys- & Kärpäsaerosolin (300 ml) nimi kertoo kuluttajalle selkeästi, millaisiin hyönteisongelmiin tuote on tarkoitettu. Uutuus-aerosolissa on miellyttävä tuoksu ja uudenlainen suutin. Se tehoaa kosketuksesta ja antaa pitkäaikaisen suojan.

Toinen täsmäaerosoli Raid Ampiaistorjunta (300 ml), torjuu tehokkaasti kesän loppupuolella kiusaavat ampiaiset. Tuotteen tehoaineena toimii Raideissa jo pitkään käytetty pyretriini; tehoaine, joka uutetaan luonnon kasveista.

Tuotteiden hinnat vaihtelevat välillä 5,50-10,00 € koon mukaan. Raid uutuudet ovat saatavissa hyvin varustetuista päivittäis-, rauta- ja puutarhakaupoista.

Raidin tunnistaa nyt selkeästä ja raikkaasta ulkonäöstä

Myös tutut, ennallaan jatkavat Raid-tuotteet ovat saaneet ylleen uuden ilmeen, joka helpottaa kuluttajaa oikean tuotteen löytämisessä torjuntahyllystä. Selkeiden värien lisäksi tuotteista löytyy symbolit hyönteisistä, joiden torjuntaan tuote soveltuu.

Raid tuotteista ja uudesta ilmeestä löytyy lisää tietoa sivulta http://www.raid.fi/

 

Lisätiedot:

Oy Transmeri Ab
Reija Niemi
reija.niemi(at)transmeri.fi

 

Raid on ratkaissut suomalaisten kotien hyönteisongelmia jo vuodesta 1961. Raid-tuotteet ovat osa SC Johnson -tuoteperhettä. Suomessa SC Johnson -tuotteita myy, markkinoi ja osittain valmistaa Transmeri. Suurin osa Raid-tuotteista on kotimaisia Avainlippu-tuotteita. Transmeri palvelee suomalaista kauppaa maahantuomalla ja markkinoimalla kuluttajille tuttuja tuotemerkkejä, kuten OFF!, MrMuscle, Weetabix ja Alpen sekä luksuskosmetiikkaa, kuten Chanel ja Guerlain.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs