Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Puutarha » Hyödyllistä puutietoa pientalojen asukkaille

Kustannusosakeyhtiö Moreeni

Hyödyllistä puutietoa pientalojen asukkaille

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2015 klo 11:15
Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Moreeni

Puiden hyötykäyttöä koskevat perinteiset tiedot ja taidot ovat vähenemässä, kun taas puulämmityksen suosio sekä kiinnostus puutarhanhoitoon ja luonnonmateriaalien käyttöön kasvavat jatkuvasti. Käytännönläheistä puutietoutta on kuitenkin tähän saakka joutunut etsimään lukuisista eri lähteistä.

Pientalon puukirjaan on koottu omakotitalon, kesämökin sekä niiden puutarhan hoitamisessa tarvittava puutietous. Suurimmat asiakokonaisuudet ovat puun käyttö polttopuuna, puu rakennuskäytössä sekä puutarhan puut. Lisänä on muuhun puun hyötykäyttöön liittyviä ohjeita ja vinkkejä, kotimaisiin puutarhoihin sopivien puulajien luettelo sekä puuaiheisia termejä. Kirja on runsaasti ja havainnollisesti kuvitettu.

Heli Plattonen on koulutukseltaan biologi (kasvitiede) ja luonnonkeruutuotteiden asiantuntija. Hänen edellinen tietokirjansa on Luonnonkasvit käyttöön (Atena 2006).

Heli Plattonen: Pientalon puukirja – Tietoa puista ja puun käytöstä
ISBN 978-952-254-226-7
1. painos 2015
Sidottu, 304 sivua

Lisätiedot ja arvostelukappaleet:
Päivi Ylöstalo, 050 324 5504, pressi@moreenikustannus.fi
Liitteenä olevat materiaalit ovat vapaasti käytettävissänne.

Liitetiedostot

Kustannusosakeyhtiö Moreeni kustantaa kotimaista ja käännettyä käytännön tietokirjallisuutta. Aihepiireinä ovat erityisesti kädentaidot, koti, ruoka ja sisustaminen, luonto ja ympäristö, kulttuurihistoria, perinnerakentaminen sekä monet erilaiset harrastukset.

www.moreenikustannus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs