Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Puutarha » Hippiä vai hillittyä? – Ideapihalta elementit persoonalliseen pihaan

Lahden Messut

Hippiä vai hillittyä? – Ideapihalta elementit persoonalliseen pihaan

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2016 klo 10:06
Julkaisija: Lahden Messut

Puutarha-alan perinteinen messutapahtuma Pihapiiri tarjoaa tulevana viikonloppuna Lahden Messukeskuksessa kolmen hallin täydeltä aineksia alkavaan kesäkauteen. Mukana on lähes 200 näytteilleasettajaa tuotteineen ja palveluineen. Tapahtuma tarjoaa tänä vuonna ennätyksellisen paljon käytännön ideoita oman pihan tai parvekkeen laittamiseksi kesäkuntoon. Vinkkejä voi messuilta hakea mm. Kesäiset pihamiljööt -teema-alueelta, Ideapihat -yleiskoristelualueelta, Kevään kaunein terassi – näyttelystä sekä Kukkakauppiaiden kevätnäyttelystä. Tämänkertainen yleiskoristelualue muodostuu kahdesta erilaisesta pihasta. Toisessa suositaan hippimäistä luonnonmukaisuutta, toisessa pysytään hillityllä ja modernilla linjalla.

Puutarhatrendejä ja kesäisiä makuja
Pihapiiri-messujen ohjelmassa on luvassa tietoa ajankohtaisista ja suosituista aiheista.  Tapahtumassa kerrotaan mm. ruukkupuutarhan perustamisesta, tomaattien kotikasvatuksesta, parvekeviljelystä ja viherkaton perustamisesta. Yhteisissä puuhatuokioissa päästään tuunaamaan vanhasta uutta Olga Temosen opastuksella. Keittiömaailman näytöskeittiössä valmistetaan herkkuja paikallisten toimijoiden tuoreista raaka-aineista ja kuullaan maukkaimmat vinkit kesäpöytään sekä grilliin. Keittiöön saapuvat hääräämään mm. toimittaja Hanna Sumari sekä lahtelaisten ravintoloiden huippukokkeja Paistinkääntäjien kansainvälisen kilpipäivän merkeissä. Messujen juontajana ja kasvona toimii tuttu hortonomi ja puutarhuri Paula Ritanen–Närhi.

Maksuton messubussi kuljettaa messuvieraita
Pihapiiri -messuille järjestetään perinteisesti ilmainen nonstop -bussikuljetus Lahden Matkakeskuksesta keskustan (pysäkki Sokos Hotel Seurahuoneen edessä) kautta Lahden Messukeskukseen.

Pihapiiri Lahden Messukeskuksessa 22.-24.4.2016

Aukioloajat:

Perjantai 22.4. klo 10 ‐ 17
Lauantai 23.4. klo 10 ‐ 17
Sunnuntai 24.4. klo 10 ‐ 16

Lisätietoja: www.pihapiirimessut.fi

Lahden Messut Oy
Projektipäällikkö Jonna Järvelä, p. 040 824 1273, jonna.jarvela@lahdenmessut.fi
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Minna Helminen, p. 0400 617 640, minna.helminen@lahdenmessut.fi

Ennakkolipunmyynti: liput.lahdenmessut.fi

Liitetiedostot

Lahden Messut Oy tunnetaan korkealaatuisista ammatti- ja erikoismessuistaan. Toiminnan oleellisena osana ovat myös näytteilleasettajille tarjottavat suunnittelu- ja rakennuspalvelut sekä messukalusteiden ja -tarvikkeiden vuokraus. Lahden Messut toimii yhteistyökumppanina ja teknisenä toteuttajana erilaisissa messuissa ja tapahtumissa. Uudistuneen Lahden Messukeskuksen tilojen vuokraus näyttelyille, messuille, seminaareihin, yritystilaisuuksiin, kokouksiin ja konsertteihin on tärkeä osa Lahden Messujen palvelutoimintaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs