Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Venäjä Mon Amour – Ilkka Taipaleen uskomaton tarina julki 20.10.

Into Kustannus

Venäjä Mon Amour – Ilkka Taipaleen uskomaton tarina julki 20.10.

Tiedote.
Julkaistu: 14.10.2015 klo 11:00
Julkaisija: Into Kustannus

Tervetuloa Ilkka Taipaleen muistelmateoksen Venäjä Mon Amour julkistus- ja lehdistötilaisuuteen Helsingin Rauhanasemalle (Veturitori 3, Itä-Pasila) 20.10.2015 kello 13. Tämän 1960- ja 2010-lukujen radikaalin lehdistötilaisuudessa on myös kunnon vanhan ajan tarjoilu!

Minua on aina harmittanut, kun Venäjästä puhutaan vain negatiiviseen sävyyn. Halusin kirjoittaa toisenlaisen kirjan, 52 vuoden ajan seikkailuistani Neuvostoliitossa, Venäjällä ja muilla lähialueilla.”

Harvalla on samanlainen asuste kuin Ilkka Taipaleella kirjansa Venäjä Mon Amour kannessa. Kyseessä on nimittäin Arkangelin yliopiston kunniatohtorin viitta. Huumoriin taipuvaisen poliitikon Venäjä-muistelmat ovat tulvillaan uskomattomia juonenkäänteitä ja hulvattomia tarinoita Kaliningradista Vorkutaan ja Ukrainan Baltasta Vienanjoen Arkangeliin.

Taipale muun muassa kertoo, miten Kellokosken sairaalaan tuotiin sodan jälkeen huippupoliitikkoja piiloon ja autonkuljettajakin lähetettiin Ruotsiin varmuuden vuoksi. Taipale tarinoi myös, miten Venäjän johtava alkoholiasiantuntija peruutti tulonsa Suomeen päivää aikaisemmin, koska hän sai kutsun Kremliin.

Ilkka Taipale (s. 1942) on poliitikko, pasifisti, lääkäri ja Itämerikeskuksen entinen johtaja. Hän on ollut mukana kansainvälisessä sitoutumattomassa rauhanliikkeessä puoli vuosisataa.

Ilkka Taipale: Venäjä Mon Amour

Into-tieto, sidottu, 287 sivua, suositushinta 29 €, ISBN: 978-952-264-454-1

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Lisätiedot: sanna.lehtinen@intokustannus.fi / 050 378 2647

Painokelpoinen kansikuva ja kirjailijakuva.

 

Into julkaisee tieto- ja kaunokirjallisuutta sekä Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä.

intokustannus.fi | mondediplo.fi | into-ebooks.com | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs