Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Uudenmaan Demarinuoret: Räsänen jatkokaudelle – Peltonen, Kukkola ja Etola liittohallitukseen

Sosialidemokraattiset Nuoret ry

Uudenmaan Demarinuoret: Räsänen jatkokaudelle – Peltonen, Kukkola ja Etola liittohallitukseen

Tiedote.
Julkaistu: 17.03.2014 klo 14:48
Julkaisija: Sosialidemokraattiset Nuoret ry

Uudenmaan Demarinuoret (Uudenmaan ja Hämeen vaalipiirit) kokoontui kevätkokoukseensa 16. maaliskuuta Hyvinkäälle. Kevätkokous päätti asettaa ehdokkaakseen Demarinuorten puheenjohtajaksi liiton nykyisen puheenjohtajan lohjalaisen 27-vuotiaan Joona Räsäsen. Demarinuoret valitsee liitolle johdon kaksivuotiskaudelle (2014-2016) liittokokouksessaan 6.- 8. kesäkuuta Vantaalla. Räsänen on toiminut Demarinuorten puheenjohtajana vuodesta 2012.

─ Joona on esimerkillinen johtaja, joka on onnistunut terävöittämään liikkeen linjaa ja nostamaan liiton profiilia julkisuudessa. Konkreettisten näyttöjen lisäksi Joonan jatkon puolesta puhuvat ne monet myönteiset yhteydenotot, joita olen saanut järjestön aktiiveilta, Uudenmaan Demarinuorten puheenjohtaja Eemeli Peltonen kertoo.

Uudenmaan Demarinuorten kevätkokous päätti myös asettaa Demarinuorten liittohallitukseen ehdolle Eemeli Peltosen(Järvenpää), Jussi Kukkolan (Hyvinkää) ja Sara Etolan (Lahti). Myös liittohallitus valitaan liittokokouksessa kesäkuussa. Kaikki kolme ovat pitkän linjan aktiivisia toimijoita Demarinuorissa ja SDP:ssä, sekä ovat mukana kunnallispolitiikassa omassa kotikunnassaan.  

Lisätiedot:

Eemeli Peltonen
Uudenmaan Demarinuorten puheenjohtaja
050 557 9092
eemeli.peltonen@jarvenpaa.fi

Sosialidemokraattiset Nuoret Ry

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs