Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Uuden nimen saanut Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ry valmistautuu viikonlopun liittokokoukseen

Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ry

Uuden nimen saanut Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ry valmistautuu viikonlopun liittokokoukseen

Tiedote.
Julkaistu: 20.11.2013 klo 16:51
Julkaisija: Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ry

Tiedote 19.11.2013

Patentti- ja rekisterihallitus on hyväksynyt Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto - SAMOK ry:n uuden nimen. Tästä lähtien järjestön uusi nimi on Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry, ja ruotsiksi: Finlands studerandekårers förbund – SAMOK rf.

Sääntömuutos on hyväksytty kahdessa peräkkäisessä liittokokouksessa, joista jälkimmäinen järjestettiin 16.4.2013 Helsingissä.

SAMOKin vuoden 2013 liittokokous viikonloppuna

SAMOK kokoontuu varsinaiseen liittokokoukseensa Helsingissä Hotelli Haagassa perjantaina 22.11. ja lauantaina 23.11. Osallistujaksi on ilmoittautunut yli 160 opiskelijakunnan edustajaa ja tarkkailijaa. Kokous alkaa perjantaina kello 10 valtiovallan tervehdyksellä, jonka pitää kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki.

Liittokokous on SAMOKin ylintä päätösvaltaa käyttävä toimielin, joka päättää liiton toiminnasta ja suuntaviivoista sekä valitsee liiton hallituksen seuraavalle kaudelle. SAMOKin hallitukseen 2014 mennessä on ilmoittautunut ehdolle yhteensä 12 henkilöä.

SAMOKin puheenjohtajaksi pyrkivät: Toni Asikainen (HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HELGA), Jonna Jakkila (Rovaniemen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Camos), Neea Liinpää (Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO), Mikkel Näkkäläjärvi (Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta VAMOK) ja Aleksanteri Repo (Kymenlaakson ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Klaani). Varapuheenjohtajaksi pyrkii Henri Mäntysaari (Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Tamko) sekä hallituksen jäseneksi Matti Leppälehto (Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMO), Noora Nousiainen (Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO), Joonas Peltonen (Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKA), Anniina Sippola (Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HAMKO), Ida Talvinen (Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO) ja Pasi Toivonen (Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijakunta LAMKO).

Media on tervetullut seuraamaan kokousta perjantaina kello 10-15 ja lauantaina kello 9.30-16. Toimittajat voivat tehdä paikan päällä haastatteluja ennen kokousta, kokoustauoilla ja kokouksen jälkeen. Liittokokousta voi seurata myös suorana nettilähetyksenä, linkki julkaistaan perjantaina aamulla SAMOKin verkkosivuilla www.samok.fi. Lisäksi SAMOKin väki päivittää kokouksen kuulumisia SAMOKin Facebook-tilille (www.facebook.com/SAMOK.FIN) ja Twitteriin (www.twitter.com/SAMOK_FIN), jossa on käytössä yhteinen hashtag #SAMOKliko.

SAMOKin verkkosivuille www.samok.fi/liittokokous on koottu ajankohtaista tietoa liittokokouksesta, mm. kokousohjelma, esityslista ja kokouksessa käsiteltäviä asiakirjoja.

Lisätietoa antavat:
puheenjohtaja Mikko Valtonen, 050 389, 1000, etunimi.sukunimi@samok.fi (yleiset kokousasiat)
pääsihteeri Jani Hyppänen, 050 389, 1010, etunimi.sukunimi@samok.fi (yleiset kokousasiat)
varapuheenjohtaja Ringa Prauda, 050 389, 1005, etunimi.sukunimi@samok.fi (mediatiedustelut)
tiedottaja Anita Härkönen, 050 389, 1016, etunimi.sukunimi@samok.fi (mediatiedustelut)

Parhaiten tavoitat meidät kokousajan ulkopuolella. Kokouksen aikana pyydämme osoittamaan yhteydenotot tiedottajalle sähköpostitse tai tekstiviestillä.

 

Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry

Olemme ammattikorkeakouluopiskelijoiden itsenäisesti hallitsema valtakunnallinen, sitoutumaton ja riippumaton edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Huolehdimme opiskelijoiden näkemysten saattamisesta valtionhallinnon ja muiden yhteistyötahojen tietoon sekä järjestämme opiskelijoille erilaisia valtakunnallisia palveluja ja alennuksia. SAMOKiin kuuluvilla opiskelijakunnilla on yhteensä noin 59 000 jäsentä. Kaiken kaikkiaan edustamme noin 140 000 ammattikorkeakouluopiskelijaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs