Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Tuottavuutta laadusta tinkimättä – seminaari kerää yhteen tekijät ja hyvät käytännöt

Valtiovarainministeriö

Tuottavuutta laadusta tinkimättä – seminaari kerää yhteen tekijät ja hyvät käytännöt

Tiedote.
Julkaistu: 26.05.2014 klo 11:00
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Kuntien tuottavuutta ja tuloksellisuutta pohtiva seminaari kokoaa yhteen kuntien ja valtionhallinnon edustajia 12. kesäkuuta. Tilaisuudessa kuullaan alan asiantuntijoita ja keskustellaan onnistuneista uudistuksista, joilla on saatu aikaan tuottavuutta palvelujen laatua heikentämättä. Seminaari järjestetään valtiovarainministeriössä.

Puheenvuoroja on luvassa niin eri ministeriöiden kuin kuntienkin edustajilta. Seminaarissa valtiosihteeri Martti Hetemäki kertoo kuntien tuottavuuden parantamisesta rakennepoliittisen ohjelman kannalta. Osastopäällikkö Kirsi Varhila sosiaali- ja terveysministeriöstä kertoo sote-ratkaisun roolista tuottavuuden ja tuloksellisuuden kehittämisessä.

Keskustelua käydään lisäksi kuntasektorin valtakunnallisten tulostavoitteiden toteutumisesta sekä taloudellisuus- ja tuottavuusvertailun kehittämisestä.

Seminaari järjestetään nyt toisen kerran. Tilaisuutta on mahdollista seurata suorana verkkolähetyksenä osoitteessa www.goodmood.fi/vm/kuntatuottavuus.

Tuottavuus- ja tuloksellisuuskyselystä evästä keskusteluun

Seminaarissa esitellään myös tuottavuus- ja tuloksellisuustoimia koskevan kyselyn tuloksia. Kysely lähetettiin kuntiin maaliskuun lopussa, ja vastata ehtii toukokuun loppuun asti. Vastausten pohjalta käydään keskustelua johtopäätöksistä ja tulevaisuudessa tarvittavasta työstä.

Lisätietoja

neuvotteleva virkamies Anne-Marie Välikangas, puh. puh. 02955 30020
ylitarkastaja Suvi Savolainen, puh. 02955 30122

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs