Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Timo Harakka: Räsänen tekee Suomen ennätyksen huonossa häviämisessä

SDP Tiedotus

Timo Harakka: Räsänen tekee Suomen ennätyksen huonossa häviämisessä

Tiedote.
Julkaistu: 13.04.2015 klo 14:33
Julkaisija: SDP Tiedotus

On surullista ja säälittävää, että kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen kerää aktiivisesti nimiä tasa-arvoisen avioliittolain peruuttamiseksi. Hän pilkkaa samaan aikaan sekä kansalaisten aloiteoikeutta että eduskunnan valtaa.

Tasa-arvoinen avioliittolaki oli ensimmäinen eduskunnan suuressa salissa hyväksymä kansalaisaloite. Se on sellaisenaan kansanvallan merkkiteko, jota on syytä kunnoittaa niidenkin, jotka jäivät vähemmistöön. Puolue osoittaa suurta ylimielisyyttä yrittäessään vesittää kansalaisten tahdon.

Yhtä hämmästyttävää on se, että puolue ajaa kansalaisaloitetta. Puolueet toimivat eduskunnassa ja hankkivat itselleen kannatusta vaaleissa. Turvautumalla kansalaisaloitteeseen puolue tekee itsestään tarpeettoman.
Räsänen tekee nyt Suomen ennätyksen huonossa häviämisessä. Politiikassa jokainen liike joutuu hyväksymään myös tappioita itselle tärkeissä asioissa. Suomi halvaantuu, jos katkerat häviäjät pyrkivät aina purkamaan tehdyt päätökset oman mielensä mukaisiksi.

Suomen EU-ratkaisu vuonna 1994 jakoi kansakunnan kahteen leiriin. Tappiolle jääneiden kunniaksi on sanottava, että he ovat haudanneet reilusti vanhan kiistan ja asettaneet isänmaan edun omansa edelle. Se on suomalainen, rehti tapa toimia: päätösten jälkeen pulinat pois.

Suomi on tilanteessa, jossa jokaisella puolueella olisi syytä tarjota tulevaisuuden ratkaisuja, eikä juuttua menneisiin tappioihinsa. Katse eteenpäin, Päivi Räsänen!

Äänestäjillä on tietysti mahdollisuus puolustaa tasa-arvoista avioliittolakia myös vaalipäivänä – ja puolustaa kansanvaltaa repivän katkeruuden voimilta.

Lisätietoja
Timo Harakka
Puh. 040 558 1393

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs