Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Tietokirja haastaa keskusteluun SuomiAreenassa

Suomen tietokirjailijat ry

Tietokirja haastaa keskusteluun SuomiAreenassa

Tiedote.
Julkaistu: 09.07.2015 klo 10:15
Julkaisija: Suomen tietokirjailijat ry

SuomiAreenan torilavan kirjaohjelmassa tavataan elinkeinoministeri Olli Rehn, kansanedustaja Timo Harakka, Suomen Viron instituutin johtaja Anu Laitila ja ulkoasiainministeriön tutkija Jussi Pekkarinen.

SuomiAreenan torilavan TIETOKIRJA.FI-ohjelmassa tietokirja haastaa keskusteluun. Teemoina esiin nousevat Suomen ja Viron suhde ennen ja nyt, Suomen ja Euroopan suhde sekä eurokriisi. TIETOKIRJA.FI-ohjelmaa järjestetään keskiviikosta perjantaihin, päivittäin aina 13.45.

Ke 15.7.2015 klo 13.45–14.15 Suomi ja Viro ennen ja nyt
SuomiAreenan torilava, Porin tori
Keskustelijoina Suomen Viron instituutin johtaja Anu Laitila ja ulkoasiainministeriön tutkija Jussi Pekkarinen, joka on julkaissut keväällä 2015 Suomen Tallinnan lähetystön historian Kohtu 4.

To 16.7.2015 klo 13.45–14 Eurooppa nyt
SuomiAreenan torilava, Porin tori
Kansanedustaja Timo Harakka julkaisi vuonna 2014 teoksen Suuri kiristys – Tie ulos eurokriisistä. Mitä on tapahtunut sen jälkeen?

Pe 17.7.2015 klo 13.45–14.15 Suomi ja Eurooppa
SuomiAreenan torilava, Porin tori
Elinkeinoministeri Olli Rehn julkaisi vuonna 2012 kirjan Myrskyn silmässä – Eurokriisistä eteenpäin. Tässä keskustelussa hän antaa muun muassa vinkkejä lukemisenarvoisista Eurooppa-kirjoista.

TIETOKIRJA.FI tuottaa laadukkaita tietokirjatapahtumia ja -ohjelmia. Päätapahtuma on joka toisena vuonna Helsingissä järjestettävä kaksipäiväinen tietokirjafestivaali. Sen lisäksi TIETOKIRJA.FI jalkautuu vuosittain erilaisten paneelien, keskustelujen ja tietokirjaraatien myötä kirjamessuille ja muihin tapahtumiin ympäri Suomen. TIETOKIRJA.FI-ohjelma järjestetään Tietokirjallisuuden edistämiskeskuksen tuella.

Lisätiedot ja kirjailijoiden haastattelupyynnöt
Ari Häkkinen | tiedottaja | Suomen tietokirjailijat ry
ari.hakkinen@suomentietokirjailijat.fi | 040 54 60 235

www.tietokirja.fi

_____

Suomen tietokirjailijat ry on maamme suurin kirjailijajärjestö. Se edistää tietokirjallisuutta, jakaa apurahoja ja palkintoja sekä valvoo tieto- ja oppikirjailijoiden tekijänoikeudellisia ja taloudellisia etuja. Yhdistyksellä on yli 3 100 jäsentä.

suomentietokirjailijat.fi | Facebook | Twitter

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs