Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Tiedotustilaisuus tänään Kokkolassa

Reserviläisliitto tiedottaa

Tiedotustilaisuus tänään Kokkolassa

Kutsu.
Julkaistu: 31.10.2011 klo 10:14
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliitto kutsuu tiedotusvälineiden edustajia kuulemaan ajankohtaisia asioita maanpuolustuksesta ja Reserviläisliitosta. Tiedotustilaisuus järjestetään tänään maanantaina klo 14.30 Kokkolassa Sokos hotel Kaarlen tiloissa.

Reserviläisliiton toiminnanjohtaja Olli Nyberg, ensimmäinen varapuheenjohtaja Osmo Suominen ja Keski-Pohjanmaan Reserviläispiirin puheenjohtaja Rauno Hauta-aho kertovat kahvittelun lomassa lyhyesti Reserviläisliiton ajankohtaisista asioista, liiton näkemyksistä liittyen ensi vuoden puolustusbudjettiin sekä reserviläistoiminnasta Keski-Pohjanmaan alueella.

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 354 paikallista yhdistystä. Näistä 13 toimii Keski-Pohjanmaan alueella. Maakunnan yhdistyksiin kuuluu noin tuhat henkilöjäsentä, joista noin 58 prosenttia on aliupseereita, 32 prosenttia miehistöä ja kaksi prosenttia upseereita. Vajaa kymmenesosa yhdistysten jäsenistä ei ole suorittanut varusmiespalvelusta tai naisten vapaaehtoista asepalvelusta.

Lisätietoja: Reserviläisliiton toiminnanjohtaja Olli Nyberg 0400 640 755 tai olli.nyberg@reserviläisliitto.fi

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 354 paikallista jäsenyhdistystä ja 18 maakunnallista piiriä. Henkilöjäseniä liitolla on 36.000, joista valtaosa on asepalveluksen suorittaneita henkilöitä. Reserviläisliiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja erilainen koulutus. Reserviläisiitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista lähes puolet on Reserviläisliiton jäseniä. MPK järjestää vuositasolla noin 1.500 koulutustapahtumaa, joihin osallistuu yli 30.000 suomalaista. Koulutuksen painopiste on reserviläisten sotilaallisessa koulutuksessa. Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kuljetusyrittäjä Markku Pakkanen Kouvolasta. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs