Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » SONK: Kaisa Penny SDP:n eurovaaliehdokkaaksi

Sosialidemokraattiset Opiskelijat - SONK ry

SONK: Kaisa Penny SDP:n eurovaaliehdokkaaksi

Tiedote.
Julkaistu: 29.11.2013 klo 13:48
Julkaisija: Sosialidemokraattiset Opiskelijat - SONK ry

Sosialidemokraattiset Opiskelijat - SONK ry esittää tamperelaista Kaisa Pennyä SDP:n eurovaaliehdokkaaksi. Kaisa on viimeisten vuosien aikana toiminut Euroopan demarinuorten, Young European Socialists YES:n puheenjohtajana ja hänen tietämyksensä Euroopan unionista on poikkeuksellisen laaja.

Eurooppa on ollut taloudellisessa kriisissä jo kohta viiden vuoden ajan. Sosialidemokraattien on yhdessä tehtävä entistä enemmän töitä Euroopan työllisyyden parantamiseksi ja oikeistopopulismin nousun pysäyttämiseksi. Tällaisina aikoina Eurooppa tarvitsee Kaisan kaltaisia vaikuttajia, sanoo puheenjohtaja Anette Karlsson.

Euroopan parlamentin jäsenet eivät saa sortua itsekkääseen nationalismiin, vaan heidän tulee ajaa koko EU:n etua. Suomen kaltaiselle pienelle maalle EU ja tiivis kansainvälinen yhteistyö on valtava etu, eikä meillä ole varaa sulkea rajojamme.

- Kaisa Penny on tehnyt pitkään ja ansiokkaasti töitä oikeudenmukaisemman Euroopan unionin eteen. Kaisan osaaminen sekä rohkeat visiot solidaarisemmasta Euroopasta ovat juuri sitä, mitä SONK haluaa nähdä Euroopan parlamentissa, sanoo puheenjohtaja Karlsson.

Lisätietoja,

Puheenjohtaja Anette Karlsson
puheenjohtaja@sonk.fi
0451129299

Sosialidemokraattiset Opiskelijat - SONK ry. http://www.sonk.fi/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs