Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Sanna Rauhansalo Teknologiateollisuuden teollisuuspolitiikan johtajaksi

Teknologiateollisuus ry

Sanna Rauhansalo Teknologiateollisuuden teollisuuspolitiikan johtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 20.01.2015 klo 15:20
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Sanna Rauhansalo, 40, on valittu Teknologiateollisuus ry:n uudeksi teollisuuspolitiikan johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.2.2015.

Teollisuuspolitiikasta aiemmin vastannut Mika Nykänen siirtyy Geologian tutkimuskeskuksen pääjohtajaksi.

Yhteiskuntatieteiden maisteri Rauhansalo aloitti Teknologiateollisuus ry:n vaikuttamisen ryhmäpäällikkönä vuonna 2013. Tähän tehtävään hän tuli Linja-autoliiton sopimusliikennepäällikön paikalta. Aiemmin Rauhansalo on työskennellyt muun muassa pääministeri Matti Vanhasen erityisavustajana Valtioneuvoston kansliassa sekä Keskustan eduskuntaryhmän poliittisena sihteerinä.

"Teollisuuden ja Suomen menestyksellä on vahva yhteys. Eduskuntavaaleissa ratkaistaan Suomen suunta. Ovatko suomalaiset ymmärtäneet maamme taloudellisen tilanteen ja valmiita vaikeisiin, mutta välttämättömiin ratkaisuihin? Tämän viestin kirkastamisessa Teknologiateollisuudella ja muilla vastuullisilla toimijoilla on paljon tehtävää", Sanna Rauhansalo toteaa.

"Teollisuuspolitiikkaan vaikuttaminen on Teknologiateollisuuden ydintehtäviä. Sanna on osoittanut monipuoliset taitonsa toimiessaan organisaatiossamme vaikuttamisen ryhmäpäällikkönä. Toivotan Sannan lämpimästi tervetulleeksi johtoryhmämme jäseneksi", Teknologiateollisuuden toimitusjohtaja Jorma Turunen sanoo.

Teknologiateollisuus ry:n johtoryhmässä jo liki puolet jäsenistä on naisia. "Uskon esimerkin voimaan. On hienoa, jos pystymme antamaan näin esikuvaa nuorille ja kannustamaan myös naisia teknisille aloille", Turunen jatkaa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jorma Turunen, 0500 445 444, jorma.turunen@teknologiateollisuus.fi
Johtaja Sanna Rauhansalo (alkaen 1.2.2015), 050 3406 174, sanna.rauhansalo@teknologiateollisuus.fi

 

Liitetiedostot

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, joka edistää Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Suomalaisen teknologiateollisuuden päätoimialoja ovat elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi sekä tietotekniikka. Teknologiateollisuus vastaa noin 50 prosentista Suomen viennistä ja 75 prosentista tutkimus- ja kehitysinvestoinneista. Ala työllistää suoraan noin 280 000 ja välillisesti noin 700 000 suomalaista. Jatkuvasti kehittyvä ja ajassa elävä teknologiateollisuus luo perustan suomalaiselle hyvinvoinnille.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs