Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » SAMOKin ylimääräinen liittokokous hyväksyi esityksen osallistumisesta valtakunnalliseen opiskelijaetupalveluun

Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ry

SAMOKin ylimääräinen liittokokous hyväksyi esityksen osallistumisesta valtakunnalliseen opiskelijaetupalveluun

Tiedote.
Julkaistu: 16.04.2013 klo 15:15
Julkaisija: Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ry

Tiedote 16.4.2013
Julkaisuvapaa

Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n ylimääräinen liittokokous  päätti tänään osallistumisesta uuteen SPV Services Finland Oy tarjoamaan opiskelijakortti- ja etupalveluun, jonka piiriin kuuluu jatkossa noin 350 000 opiskelijaa yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, lukioissa ja ammattioppilaitoksissa. Liittokokous antoi SAMOKille valtuudet tehdä kortti- ja etuusjärjestelyyn osallistumisessa tarvittavat päätökset ja toimenpiteet.

SPV Services Finland Oy on opiskelijajärjestöjen perustama uusi valtakunnallisia opiskelijapalveluja tarjoava yritys, jonne 28. helmikuuta toteutetun liiketoimintakaupan myötä siirtyi nykyisen opiskelijapalvelukokonaisuus Lyyran toiminta ja henkilöstö. Kaupassa osapuolina olivat Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL), Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI, Suomen Lukiolaisten Liitto (SLL), Oy HYY-Yhtiöt Ab ja Oy Suomen Lyyra.

Päätöksen myötä SAMOK on SPV Services Finland Oy:n tasavertainen kumppani muiden omistajina toimivien opiskelijajärjestöjen (SYL, SAKKI ja SLL) kanssa. SPV Services Finland Oy tarjoaa opiskelijoille valtakunnallisia etuja ja yritysyhteistyökumppaneille tehokkaita tapoja opiskelijoiden tavoittamiseen erityisesti sähköisten kanavien kautta.

SAMOKin liittokokous hyväksyi myös esityksen järjestön nimenmuutoksesta. Esityksen mukaan uusi nimi tulee olemaan Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry, ja ruotsiksi: Finlands studerandekårers förbund – SAMOK rf.

SAMOKin sääntöjen mukaisesti sääntömuutoksia on käsiteltävä kahdessa peräkkäisessä liittokokouksessa ja nyt asiaa käsiteltiin toisen kerran. Ennen kuin nimenmuutos astuu voimaan, patentti- ja rekisterikeskus on hyväksyttävä uuden nimen käyttöönotto.

SAMOKin ylimääräinen liittokokous järjestettiin 16.4.2013 Helsingissä HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun tiloissa. Liittokokoukseen osallistui noin 80 opiskelijavaikuttajaa ympäri Suomea.

Lisätietoja opiskelijakorttihankkeesta:
http://samok.fi/2013/02/28/suomeen-uusi-historiallisen-laaja-opiskelijaetupalvelu/

Lisätietoja:
Mikko Valtonen, puheenjohtaja, puh. 050 389 1000
Jani Hyppänen, pääsihteeri, puh. 050 389 1010

Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto – SAMOK ry

Olemme ammattikorkeakouluopiskelijoiden itsenäisesti hallitsema valtakunnallinen, sitoutumaton ja riippumaton edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Huolehdimme opiskelijoiden näkemysten saattamisesta valtionhallinnon ja muiden yhteistyötahojen tietoon sekä järjestämme opiskelijoille erilaisia valtakunnallisia palveluja ja alennuksia. SAMOKiin kuuluvilla opiskelijakunnilla on yhteensä noin 59 000 jäsentä. Kaiken kaikkiaan edustamme noin 140 000 ammattikorkeakouluopiskelijaa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs