Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » SAMK SuomiAreenan yhteistyökumppaniksi

Satakunnan ammattikorkeakoulu

SAMK SuomiAreenan yhteistyökumppaniksi

Tiedote.
Julkaistu: 05.12.2013 klo 12:29
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) ja MTV ovat tehneet SuomiAreenaan liittyvän yhteistyösopimuksen. SAMK tarjoaa SuomiAreenalle muun muassa opiskelijaprojekteina toteuttavia viestintä-, rakennus- ja tekniikkapalveluja. SAMK ja MTV ovat tehneet SuomiAreenalla yhteistyötä aiempinakin vuosina, mutta sopimus monipuolistaa yhteistyötä ja laajentaa sen vuoteen 2017 asti.

– SAMK on luotettava kumppani, joka taitaa kuvaamisen, nettitekniikan ja esiintymislavat. SuomiAreenan nettilähetysten onnistumiselle SAMK on hyvä "takuumies", sanoo MTV Uutisten toimituspäällikkö Jussi Eronen.

Lisätietoja: toimitusjohtaja-rehtori Juha Kämäri, 044 710 3003

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6300 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tunkintoja kuudella eri osaamisalueella;
hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia. Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Painoalojamme ovat ulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs