Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Salla Mäkelä SYL:n kehitysyhteistyökoordinaattorin sijaiseksi

Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry

Salla Mäkelä SYL:n kehitysyhteistyökoordinaattorin sijaiseksi

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2016 klo 17:22
Julkaisija: Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry

 

Salla Mäkelä SYL:n kehitysyhteistyökoordinaattorin sijaiseksi

Tiedote 24.2.2016

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitus on valinnut kehitysyhteistyökoordinaattorin sijaiseksi fil.maist. Salla Mäkelän, 27. Kehitysyhteistyökoordinaattori kuuluu SYL:n sihteeristöön ja vastaa liiton kehitysyhteistyöhankkeista.

Salla Mäkelä on hoitanut vastaavaa tehtävää aikaisemmin vuosina 2014–2015. Lisäksi Mäkelä on toiminut aktiivisesti SYL:n kehitysyhteistyöasiain neuvottelukunta KENKKU:ssa vuodesta 2011 lähtien, minkä johdosta SYL:n toiminta on hänelle tuttua jo pitkältä ajalta. Turun yliopiston ylioppilaskunnan Meksiko-hankkeen projektikoordinaattorina myös ylioppilaskuntien toiminta on tullut tutuksi. Maisterintutkintonsa Mäkelä on suorittanut Turun yliopistossa laajana sivuaineenaan kehitysmaatutkimus.

SYL:n kehitysyhteistyöhankkeiden lisäksi Mäkelän vastuulla on myös liiton kehitysyhteistyötoiminnan uudelleenorganisointi yhdessä liiton hallituksen kanssa. Projektin tavoitteena on määritellä SYL:n kehitysyhteistyötoiminnan tulevaisuuden suuntalinjat niin, että vuoden 2016 jälkeen kehitysyhteistyötä voidaan jatkaa määriteltyjen suuntalinjojen perusteella laadukkaasti ja kestävästi. Projektin aikana hahmotetaan, mitä SYL:n kehitysyhteistyö on ja voisi olla.

Mäkelä aloittaa tehtävässä maaliskuun aikana.

 

Lisätietoja:
SYL:n pääsihteeri Juha Töyrylä, p. 041 515 2229
Salla Mäkelä, p. 040 846 1228

http://www.syl.fi

http://www.facebook.com/SYL.FIN

http://www.twitter.com/SYL_FIN

15 jäsenjärjestöä ja 132 000 yliopisto-opiskelijaa edustava Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry. on maan suurin yliopisto-opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs