Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Pekka Peltolan "Päätä seinään" julkaistaan 26.8. klo 14

Into Kustannus

Pekka Peltolan "Päätä seinään" julkaistaan 26.8. klo 14

Tiedote.
Julkaistu: 19.08.2014 klo 14:00
Julkaisija: Into Kustannus

Tietokirjailija Pekka Peltolan räväkkä teos PÄÄTÄ SEINÄÄN – IDEALISTIN MUISTELMAT julkaistaan tiistaina 26.8.2014 klo 14‒16 Työväenliikkeen kirjastossa (Sörnäisten rantatie 25 A 1, 00500 Helsinki), haastattelijana Ilkka Taipale. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa. Tervetuloa!

Valtiotieteiden tohtorin ja eläkkeelle siirtyneen työmarkkinaneuvoksen Pekka Peltolan (s. 1941 Lapualla) tarkkanäköisissä muistelmissa avautuu elämä ja ura täynnä tapahtumia. Samalla se on monipuolinen tietokirja, 60-luvun sukupolvikertomus aatteista ja liikkeistä, jotka muuttivat Suomen.

Pekka Peltola on muun muassa ollut perustamassa Sadankomiteaa, vallannut Vanhaa, työskennellyt toimittajana Reporadion linjojen luomiseksi, taistellut parempien palkkojen ja sosiaaliturvan puolesta ammattiyhdistysliikkeen toimihenkilönä sekä ajanut kuuden tunnin työpäivää. Halu toimia oikeanmukaisemman yhteiskunnan puolesta on kuljettanut häntä tehtävästä toiseen – ja väistämättä saanut välillä myös lyömään päätään seinään.

Peltola on kirjoittanut useita tietokirjoja. Työstään eteläisessä Afrikassa, erityisesti Namibiassa ja Angolassa, hän on kertonut edellisessä kirjassaan AFRIKASSA (Into 2011).

Kirjan tiedot:
Pekka Peltola: Päätä seinään – Idealistin muistelmat
Into-tieto | ISBN: 978-952-264-321-6
270 sivua + 16-sivuinen nelivärinen kuvaliite | nidottu

Lisätiedot:
Kustannustoimittaja Maija Lähteenmäki | 050-3243007 | maija.lahteenmaki@intokustannus.fi

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi

Painokelpoinen kansikuva: http://www.intokustannus.fi/images/isotkannet/pa776a776ta776seina776a776n.jpg

Kirjailijakuva: http://www.intokustannus.fi/kirjailijat/peltola_pekka

Into on ketterä ja ärhäkkä tietokirja- ja yleiskustantamo. Julkaisemme ajankohtaista tietoa, hillitöntä kaunoa, kantaaottavia pamfletteja, laadukasta käännöskirjallisuutta ja Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä. Monet kirjoistamme ovat saatavissa myös e-kirjoina.

intokustannus.fi | mondediplo.fi | into-ebooks.com | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs