Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Pasi Sahlberg ja muut palkitut koulutusvisionäärit kertovat 2020-luvun oppimisesta Educa-messuilla

Into Kustannus

Pasi Sahlberg ja muut palkitut koulutusvisionäärit kertovat 2020-luvun oppimisesta Educa-messuilla

Tiedote.
Julkaistu: 26.01.2016 klo 11:40
Julkaisija: Into Kustannus

Harvardin yliopiston koulutusprofessori Pasi Sahlberg saapuu perjantaina 29.1.2016 julkistamaan yhdessä Martti Hellströmin, Peter Johnsonin, Asko Leppilammen kanssa kirjoittamansa tietokirjan Yhdessä oppiminen – Yhteistoiminnallisuuden käytäntö ja periaatteet (Into kustannus). Tekijät julkistavat kirjan Educa-messujen Visio-lavalla Helsingin messukeskuksessa pe 29.1.2016 klo 15.15–16.00, ja johdattavat teokseensa myös lauantaina 30.1. klo 14.–14.30 Educan Tietoisku-lavalla.

Yhdessä oppiminen on vastaus 2020-luvun oppimisen suuriin kysymyksiin. Se tehostaa oppimisen lisäksi sosiaalista kasvua ja yhteisöllisyyttä. Yhteistoiminnalliset menetelmät parantavat oppilaiden opiskelumotivaatiota ja ryhmätaitoja. Parhaimmillaan yhdessä oppiminen luo kouluyhteisöön yhteistoiminnan iloa ja osallisuutta. Yhteistoiminnallisuuden periaatteet sopivat myös koulun kehittämiseen ja johtamiseen. Yhteistoiminnallisessa oppimisessa oppilaat vetävät yhtä köyttä ja opettaja innostaa ja ohjaa. 

Pasi Sahlberg (KT, dosentti) on vieraileva professori Harvardin yliopistossa. Hän on luonut kansainvälisen uran koulutuksen asiantuntijatehtävissä Maailmanpankissa ja Euroopan koulutussäätiössä ja on huippusuosittu puhuja maailmalla.

Asko Leppilampi (KM, PkO) on yrittäjä ja työyhteisövalmentaja. Hän on tuonut 25 vuoden ajan yhteistoiminnallisuuden filosofiaa ja toimintatapoja Suomeen rehtorina, kouluttajana, valmentajana ja tietokirjailijana.

Martti Hellström (KT) on opetusneuvos, luokanopettaja ja rehtori, jonka vuosina 1989-2014 johtama Espoon Auroran koulu tunnetaan innovatiivisena, pedagogisesti vahvasti yhteisöllisenä kouluna.

Peter Johnson (KT) on soveltanut yhteistoiminnallisen johtamisen menetelmiä opettajana, rehtorina ja Kokkolan kaupungin sivistysjohtajana. Kuntaliitto ja Opsia myönsivät hänelle vuonna 2015 Sivistyksen suunta -palkinnon.

Martti Hellström, Peter Johnson, Asko Leppilampi & Pasi Sahlberg:
Yhdessä oppiminen – Yhteistoiminnallisuuden käytäntö ja periaatteet 
ISBN: 978-952-264-459-6 , Into-tieto, sid., 274 s.

Arvostelukappaleet@intokustannus.fi
Lisätiedot: mika.ronkko@intokustannus.fi, 0504362170

Educassa myös luento maailmanhistorian kukoistavimmista kaupungeista
Educassa esittelee myös Ari Turusen (VTL) kirjaansa Maailmanhistorian kukoistavimmat kaupungit eli miten erilaisuuden sietäminen synnyttää vaurautta ja sivistystä (Into 2015). Kirja loihtii lukijan silmien eteen yhdeksän aikansa metropolia. Ne menestyivät aikoinaan taloudellisesti, tieteellisesti ja taiteellisesti, koska sietivät erilaisia ihmisiä ja ideoita. Turunen esiintyy Opettajan olohuoneessa perjantaina 29.1. klo. 15.00- 15.30

Arvostelukappaleet@intokustannus.fi
Lisätiedot: timo.forss@intokustannus.fi, 0504362170

 

 

 

Into julkaisee tieto- ja kaunokirjallisuutta sekä Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä.

intokustannus.fi | mondediplo.fi | into-ebooks.com | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs