Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Oulun sd-piiri: Hallituksen tuhot voidaan torjua kunnallisesti

SDP-ALUEET

Oulun sd-piiri: Hallituksen tuhot voidaan torjua kunnallisesti

Tiedote.
Julkaistu: 21.11.2015 klo 19:41
Julkaisija: SDP-ALUEET

Oulun sosialidemokraattinen piiri tarjoaa kunnallispoliittista vaihtoehtoa Suomen hallituksen pakkoleikkauspolitiikalle. Lauantaina kokoontunut piirikokous muistuttaa, että palveluiden laadusta ja tarjoajasta päättää viime sijassa kunnanvaltuustot, joilla on mahdollista minimoida hallituksen vahingollinen politiikka.

Piiri myös syyttää hallitusta erityisesti pohjoisen kurittamisesta. Hallituksen esittämillä leikkauksilla on pohjoisen tulotasolla vakavammat seuraukset kuin Etelä-Suomessa. Leikkaukset näkyvät kulutuksessa, taloudessa ja tavallisten perheiden elämässä. Kun palkansaajan lomarahoista otetaan kolmannes pois,tuntuu se niin kotitalouksissa kuin matkailuyrityksissäkin. Tämän lisäksi eläkeläisten tulotasoon sekä lasten päivähoitoon tehtävät rajoitukset, korkeakoulutuksen leikkauksista puhumattakaan, ovat sosialidemokraattiseen oikeudentajuun sopimattomia.

Oulun sosialidemokraattinen piiri suosittelee leikkausten vaihtoehdoksi SDP:n vasta julkaiseman yrittäjäpaketin, jolla myös pohjoiset yritykset voivat kasvaa ja pääsevät mukaan vientimarkkinoille. Ensimmäisen työntekijän verovähennys, yritysrahoituksen uudistus, matkailun edistämispaketti ja viennin kumppanuusyritysmalli sopivat pohjoisen elinkeinoelämän vetureiksi erinomaisesti.

Oulun piirin demareiden mukaan viimeaikaiset tapahtumat maailmallakin ovat osoittaneet, että kaikista koskettavimmat ja tärkeimmät asiat tapahtuvat aina lähellä tavallista ihmistä: Kodeissa, kaduilla, kahviloissa, työpaikoilla, kylissä ja kaupungeissa. Hallituksen huonot päätökset voidaan torjua valtuustoissa. Oulun piirin sosialidemokraatit kutsuvat alueen työntekijät, eläkeläiset, lapsiperheet, opiskelijat ja kaikki muutkin asukkaat mukaan vaihtoehtoiseen kunnallispolitiikkaan.

 

Lisätietoja antavat:

SDP:n Oulun piirin puheenjohtaja Tanja Tiainen, tanja.tiainen76@gmail.com, puh. 050 543 2176 ja toiminnanjohtaja Terhi Mustakangas, terhi.mustakangas@sdp.fi, puh. 040 595 3456.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs