Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Oululainen MaxTech kannustaa yrityksiä työntuottavuustalkoisiin

Max Technologies Oy

Oululainen MaxTech kannustaa yrityksiä työntuottavuustalkoisiin

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2015 klo 08:00
Julkaisija: Max Technologies Oy

Työpaikoilla tuskaillaan turhaan monimutkaisten ja aikaa vievien järjestelmien käytön kanssa, kun helppojakin ratkaisuja olisi tarjolla. Oululainen Max Technologies Oy kehittää yritysten arkea sujuvoittavia sovelluksia. Heidän työtehokkuutta parantavat sovelluksensa ovatkin saaneet aikaan hienoja tuloksia.

Oulun teknisen liikelaitoksen kehityspäällikkö, Risto Mattila kertoo saavuttaneensa MaxTechin ratkaisujen avulla merkittäviä säästöjä:

- Tyonhallinta.net-palvelulla olemme sähköistäneet työmääräysten tekemisen sekä palkkaprosessin. Käyttöönoton myötä olemme saavuttaneet merkittäviä säästöjä muun muassa henkilökuluissa.

Esimerkiksi työaikalain mukaan työnantajan on pidettävä työaikakirjanpitoa työntekijöittäin. Työajanseurannan sähköistämisellä säästetään työntekijän ja työnantajan työaikaa tuottavaan työhön. Kun uskalletaan luopua paperisista tuntilapuista, vähennetään inhimillisten virheiden mahdollisuutta ja virheiden jälkikäteen korjailuun käytettyä aikaa.

- Yllättävän moni yrityksistä, kunnista ja kaupungeista ei tiedä tällaisten sovellusten olemassaolosta, kertoo kuitenkin MaxTechin toimitusjohtaja Markus Ebeling.

MaxTech on panostanut sovellustensa helppokäyttöisyyteen, jotta jokainen työntekijä osaa käyttää niitä itsekin, vieläpä mielellään. Esimerkiksi ajopäiväkirja laitetaan päälle ja pois nappia painamalla. Helppokäyttöisyys on olennaista, ja yksinkertaisilla työkaluilla työajanseurannasta tehdään mielekästä ja nopeaa.

Nyt, kun hallitus pohtii työaikoihin 20 minuutin pidennystä, voitaisiin asiaa miettiä työpaikoilla myöskin työajan tehostamisen kannalta. Arkea helpottavilla työkaluilla voidaan helposti säästää juuri tuo 20 minuuttia päivittäin. Jos käytetään sähköistä työajanseurantaa, niin ajantasainen tieto työsuoritteista on koko ajan saatavilla. Tällöin työmääräykset voidaan jakaa suorittavalle henkilöstölle ilman puhelinsoittoja tai käyntejä toimistolla. Turhat väliportaat jäävät pois, kun työtunnit tulevat palkanlaskentaan valmiiksi TES-­tulkittuina, mikä osaltaan helpottaa hallintohenkilöstön työtä. ­Laskutus tehostuu, kun aineisto kertyy reaaliajassa ja on laskutusvalmis heti työn päätyttyä.

MaxTech haluaa haastaa yritykset mukaan tuottavuustalkoisiin, jolla saadaan Suomi nostettua jaloilleen. Näitä sovelluksia käyttämällä säästetään 20 minuuttia työaikaa olennaiseen.

- Tarkoituksena on lopulta auttaa yrityksiä ja työntekijöitä keskittymään tuottavaan työhön, toteaa toimitusjohtaja Markus Ebeling.

 

Lisätietoja:

Max Technologies Oy, toimitusjohtaja Markus Ebeling, 0102296203, markus.ebeling@maxtech.fi

Max Technologies Oy on suomalainen yksityisomisteinen osakeyhtiö, joka tuottaa kattavia ratkaisuja työnhallintaan ja ajoneuvopaikannukseen. MaxTechin mielestä yritykset ja organisaatiot käyttävät aivan liian monimutkaisia ja sekavia menetelmiä esimerkiksi työajanseurantaantöiden ja henkilöstön hallintaan, palkanlaskentaan ja laskutukseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs