Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Otto Köngäs jatkaa SONKin edustajana YES:n valtuustossa kaudella 2015-2017

Sosialidemokraattiset Opiskelijat - SONK ry

Otto Köngäs jatkaa SONKin edustajana YES:n valtuustossa kaudella 2015-2017

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2015 klo 15:15
Julkaisija: Sosialidemokraattiset Opiskelijat - SONK ry

Helsinkiläinen Otto Köngäs on valittu jatkamaan Sosialidemokraattiset Opiskelijat – SONK ry.n edustajana liiton eurooppalaisen kattojärjestön, Young European Socialists, valtuustossa kaudella 2015-2017. Valinnan teki SONKin liittohallitus kokouksessaan 15.2. Köngäs on toiminut liiton edustajana myös kuluvalla kaudella 2013-2015.

Köngäs on toiminut aiemmin SONKin 2. varapuheenjohtajana sekä edustanut liittoa muun muassa YES:n verkostoseminaareissa, FNSU:n ja YES:n kongresseissa ja YES:n kesäleireillä. Nuorisojärjestökentän ulkopuolella Köngäs tekee Eurooppa- ja kansainvälistä politiikkaa myös SDP:n ulko- ja turvallisuuspoliittisessa työryhmässä ja Eurooppa –työryhmässä.

- SONK on viimeisten kuuden vuoden ajan ollut väistyvän puheenjohtaja Kaisa Pennyn ansiosta poikkeuksellisen vaikutusvaltainen järjestö YES:ssa. Kaisan aikana uusien sonkkilaisten on ollut suhteellisen vaivatonta solahtaa YES:n kuvioihin, sillä saatavilla on ollut paras mahdollinen mentori. Jatkossa tilanne muuttuu väkisinkin. Seuraavien kahden vuoden aikana haluan osaltani säilyttää SONKin saavuttamasta asemasta mahdollisimman paljon, ja mentoroida uusia aktiiveja liiton kv-kentälle. Visioni on, että alkavalla kaudella YES:n talviyliopistojen ja verkostoseminaarien kautta voidaan ajaa sisään uusi sukupolvi sonkkilaisia kv-aktiiveja.

YES:n kongressi kokoontuu Sveitsissä 9.-12.4 päättämään järjestön poliittisesta linjasta ja tekemään henkilövalinnat kaudelle 2015-2017.

 

Lisätietoja:

 

SONKin puheenjohtaja Hanna Huumonen, +358 45 112 9299, puheenjohtaja(at)sonk.fi

YES:n bureaun jäsen Otto Köngäs, otto.kongas(at)helsinki.fi

Sosialidemokraattiset Opiskelijat - SONK ry. http://www.sonk.fi/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs