Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » OLL mukana Helsinki Pride -kulkueessa lauantaina

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

OLL mukana Helsinki Pride -kulkueessa lauantaina

Tiedote.
Julkaistu: 28.06.2013 klo 11:18
Julkaisija: Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

Helsinki Pride -viikko on näkynyt läpi viikon erilaisina tapahtumina Helsingin kaupunkialueella. Lauantaina 29.6. kello 13 järjestetään viikon näkyvin osa, Pride-kulkue, joka lähtee Senaatintorilta ja päättyy Puistojuhlaan Hakaniemen puistoon. Kulkue on avoin kaikille.

Opiskelijoiden Liikuntaliiton strategiassa määriteltyihin perusarvoihin kuuluvat hyvinvointi, aktiivisuus, yhdenvertaisuus, kansainvälisyys sekä vastuullisuus. Niinpä OLL haluaa osoittaa tukensa Helsinki Pride -tapahtumalle osallistumalla kulkueeseen. OLL kokoontuu klo 12:30 Yliopiston päärakennuksen portailla Senaatintorin laidalla.

- Mielestämme kaiken inhimillisen toiminnan perustana tulee olla yhdenvertaisuus ja tasa-arvo. Tämä koskee myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia. Tiedämme että varsinkin liikunnan ja urheilun piirissä on vielä paljon asenteita, joita tulee muuttaa. Me OLL:ssa haluamme olla luomassa Suomeen yhdenvertaista liikuntakulttuuria, sanoo puheenjohtaja Teemu Myllärinen.

OLL yhdessä ylioppilas- ja opiskelijakuntien kanssa on etunenässä parantamassa paitsi korkeakouluopiskelijoiden liikuntamahdollisuuksia, myös tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta liikuntapalveluiden käyttämisessä.

- Yhdenvertaisuus, syrjimättömyys ja reilu peli ovat tärkeimpiä teemojamme nyt ja tulevaisuudessa, päättää Myllärinen.

Kaikki ovat tervetulleita marssimaan tähän hyvän mielen tapahtumaan OLL:n kanssa!


Helsinki Pride -nettisivujen kuvaus tapahtumaviikosta:

"Helsinki Pride on Helsingin seudun Seta ry:n vuosittain järjestettävä viikon kestävä kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma keskellä Helsinkiä. Se on myös Suomen suurin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä ja heidän läheisiään yhteen kokoava tapahtuma ja yksi Helsingin isoimmista viikon kestävistä kesätapahtumista. Helsinki Pride 2013 järjestetään 24.6.-30.6.2013."

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL) on 1924 perustettu valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. OLL edustaa kaikkia Suomen korkeakouluopiskelijoita. OLL vaikuttaa, palvelee, kouluttaa, tutkii ja toimii niin kansallisilla kuin kansainvälisilläkin kentillä opiskelijaliikunnan puolesta.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto
Lapinrinne 2
00180 Helsinki

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs